current views are: 7

31 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση17:00

Ν. Τόσκας: Ούτε βήμα πίσω στη μάχη κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις έρευνες για την ακροδεξιά τρομοκρατία.

Δημοσίευση 17:00’

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις έρευνες για την ακροδεξιά τρομοκρατία.

Τη συνέχιση των ερευνών κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν θα αλλάξει τη στάση της.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ούτε βήμα πίσω στη μάχη κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας», υπογράμμισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» ο κ. Τόσκας.

Αναφορικά με την εξέταση του υλικού για την οργάνωση Combat 18 σημείωσε ότι «το υλικό που έχει κατασχεθεί είναι μεγάλο και οι έρευνες θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμη».

Σε ερώτηση σχετικά με την κλιμάκωση της επιθετικότητας της Χρυσής Αυγής ο κ. Τόσκας λέει πως «δεν υπάρχει περίπτωση μια κυβέρνηση της Αριστεράς να αφήσει τέτοιες δραστηριότητες να υπονομεύσουν τη δημοκρατία».

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στην κριτική της ΝΔ για θέματα ασφάλειας υποστήριξε ότι «η ασφάλεια στη χώρα μας είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απ’ ό,τι στη δική της διακυβέρνηση».

«Παλιότερα η Αστυνομία έπαιρνε άδεια προκειμένου να κάνει μια επιχείρηση ανάλογα με το ποιοι εμπλέκονταν» πρόσθεσε.


σχετικα αρθρα