current views are: 11

10 Απριλίου 2018
Δημοσίευση09:34

Μπαχτσελί: Παιχνιδάκι να ξαναρίξουμε τους Έλληνες στη θάλασσα

«Τρίζουν τα δόντια τους, αν χρειαστεί θα τα ξεριζώσουμε»

Δημοσίευση 09:34’

«Τρίζουν τα δόντια τους, αν χρειαστεί θα τα ξεριζώσουμε»

Επανέρχεται με ακόμη πιο προκλητικές δηλώσεις εναντίον του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας η Τουρκία, ανεβάζοντας την ένταση στα ύψη. Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος του εθνικιστικού MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσέλι, μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα κατά του Πάνου Καμμένου, εκτοξεύοντας παράλληλα νέες απειλές εναντίον της Αθήνας.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Μπαχτσελί σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι θα στείλει 7.000 στρατιωτικό προσωπικό στο Αιγαίο και τον Έβρο είπε:

«Ξέχασε τις ημέρες που τους καταδιώκαμε (σ.σ. τους Έλληνες) και τους ρίξαμε στη θάλασσα. Αν θέλουν να επαναλάβουμε την ιστορία, για εμάς είναι παιχνιδάκικι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στη Αθήνα». 

«Φαίνεται πως ο Έλληνας υπουργός Άμυνας έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία. Ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα, προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας. Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας, ας μπει σε κλινική», πρόσθεσε.

«Οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων και έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών. Σε μια χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου, οι ανεύθυνοι  πολιτικοί τους, τρίζουν τα δόντια», σημείωσε και συνέχισε:

«Αυτό είναι μια άδικη προσπάθεια. Εμείς όταν χρειαστεί, ξέρουμε να ξεριζώνουμε και να σπάμε αυτά τα δόντια».


σχετικα αρθρα