ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: Το ψήφισμα για τους δύο στρατιωτικούς θα είναι κόλαφος για την Τουρκία

Δημοσίευση 16 Απριλίου 2018, 11:32 / Ανανεώθηκε 16 Απριλίου 2018, 11:20
Παπαδημούλης: Το ψήφισμα για τους δύο στρατιωτικούς θα είναι κόλαφος για την Τουρκία
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Στο επικείμενο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς αναφέρεται ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με ανάρτηση του στο Twitter.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο επικείμενο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς αναφέρεται ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Παπαδημούλης σημειώνει: «Το κοινό ψήφισμα των πολιτικών ομάδων θα είναι κόλαφος για τις τουρκικές αρχές, θα ζητά την απελευθέρωση των δύο παιδιών μας και θα εγκριθεί με συντριπτική πλειοψηφία».

Θυμίζουμε πως εκτός από την παρατεινόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, στην κορυφή του ενδιαφέροντος στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 στο Στρασβούργο, θα βρεθούν και το θέμα της Συρίας και των σχέσεων με τη Ρωσία, καθώς και η ομιλία του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, που θα έχει αντικείμενο το μέλλον της Ενωσης, αλλά αναμένεται φορτισμένη από την επικαιρότητα των επιθέσεων στη Συρία.