Breaking News

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Ισχυρός σεισμός στην Τουρκία

current views are: 4

16 Απριλίου 2018
Δημοσίευση09:00

Γεωργιάδης: Αν η ονομασία δεν είναι erga omnes να σταματήσει η διαπραγμάτευση

«Οι δηλώσεις του κ. Ζάεφ θέτουν όλη τη συζήτηση για το Σκοπιανό σε μια τελείως διαφορετική βάση από αυτή που παρουσίαζε η κυβέρνηση»

Δημοσίευση 09:00’

«Οι δηλώσεις του κ. Ζάεφ θέτουν όλη τη συζήτηση για το Σκοπιανό σε μια τελείως διαφορετική βάση από αυτή που παρουσίαζε η κυβέρνηση»

«Οι δηλώσεις του κ. Ζάεφ θέτουν όλη τη συζήτηση για το Σκοπιανό σε μια τελείως διαφορετική βάση από αυτή που παρουσίαζε η κυβέρνηση».
Αυτό τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αν ο κ. Ζάεφ λέει ότι δεν συζητάει για ονομασία erga omnes, τότε δεν έχω καταλάβει ποιά συζήτηση κάνουμε. Διότι αν θυμάμαι καλά, το πιό βασικό από όλα ήταν η ονομασία να είναι παντού. Άρα οι δηλώσεις Διμιτρόφ και Ζάεφ, δείχνουν ότι στην πραγματικότητα η Ελλάδα, αν αυτό που λένε ότι πλησιάζουμε σε λύση είναι αληθές, έχει στην ουσία υποστεί δεινή διπλωματική ήττα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση τέτοια συμφωνία να περάσει από τη Βουλή», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

«Αν οι διαπραγματεύσεις είναι για όνομα που δεν θα είναι erga omnes, να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις. Δεν μπαίνουμε σε καμία συζήτηση αν το όνομα δεν είναι έναντι όλων. Αν ο κ. Τσίπρας μιλάει για όνομα που δεν είναι erga omnes, να μη σας πω τι διαπράττει, γιατί δεν θέλω να λέω βαριές κουβέντες στην τηλεόραση», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.


σχετικα αρθρα