current views are: 7

16 Απριλίου 2018
Δημοσίευση10:04

Π. Μαντούβαλος στο «Ακραίως»: Στο υπ. Δημοσίας Τάξεως είναι όλοι ατσαλάκωτοι και βολεμένοι

«Άχρηστος ο νόμος Παρασκευόπουλου. Χρειάζεται αναθεώρηση»

Δημοσίευση 10:04’
αρθρο-newpost

«Άχρηστος ο νόμος Παρασκευόπουλου. Χρειάζεται αναθεώρηση»

«Αν επισκεφτείτε το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και δείτε τι ατσαλάκωτοι, τι βολεμένοι υπάρχουν χρόνια τώρα. Έπρεπε να είναι στους δρόμους άπαντες» επισήμανε ο γνωστός δικηγόρος και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Πέτρος Μαντούβαλος, στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ και χαρακτήρισε «άχρηστο το νόμο Παρασκευόπουλου»

Ο κ. Μαντούβαλος εξήρε το έργο των αστυνομικών, αλλά μίλησε και για «τεμπέληδες, που υπηρετούν σε άλλους τεμπέληδες».

 «Κάθε μέρα η αστυνομία πολλές μάχες σε όλη την Ελλάδα. Ο Έλληνας αστυνομικός, ιδιαίτερα στην Αττική, δίνει μάχες για την ζωή του και την ασφάλεια του πολίτη. Χρειάζεται ενίσχυση. Τεμπέληδες απασχολούν άλλους τεμπέληδες, περί τα 6.000 άτομα στην ασφάλεια πολιτικών, τραγουδιστών κλπ. Αυτοί πρέπει να διατεθούν στην ασφάλεια του κόσμου. Γιατί να μην έχει ο Έλληνας πολίτης ανοικτά παράθυρα;» αναρωτήθηκε.

«Έχουν θύματα κάθε μέρα στον πόλεμο οι αστυνομικοί. Ο αστυνομικός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το όπλο του. Πρέπει πρώτα να τον σκοτώσουν για να βγάλει όπλο. Αυτοί οι λιμοκοντόροι έπρεπε να ξέρουν τι σημαίνει καθημερινή μάχη για να συλλάβει τους κακοποιούς» είπε ο κ. Μαντούβαλος και έδωσε και μια άλλη διάσταση του τι αντιμετωπίζουν «Συλλαμβάνει τον κακοποιό, και λέει αυτός με χτύπησε, και πάει κρατούμενος ο αστυνομικός».

Επίσης ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για την έλλειψη χρημάτων που έχει ως αποτέλεσμα τον ελλιπή εξοπλισμό. «Ξέρετε ότι παρακαλάει η αστυνομία κάθε επιχειρηματία που έχει τη διάθεση, να κάνει δωρεά είτε σε περιπολικά, είτε για να αλλαχθούν τα λάστιχα; Οι αστυνομικοί δίνουν έναν αγώνα, χωρίς δυνατότητες».

Ο κ. Μαντούβαλος στάθηκε και στο νόμο Παρασκευόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον «άχρηστο».

«Συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί τους κακοποιούς και τους βγαίνουν έξω με το νόμο. Άχρηστος ο νόμος, δεν βοήθησε κανένα και βγήκαν έξω και σκότωσαν κλπ. Αυτούς που ήθελαν να βγάλουν έξω, τους έβγαλαν. Χρειάζεται αναθεώρηση του αίσχους».


σχετικα αρθρα