ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρήξη με την άποψη Βενιζέλου για συνεργασία με ΝΔ ζητά ο Γιάννης Ραγκούσης

Δημοσίευση 16 Απριλίου 2018, 15:00 / Ανανεώθηκε 16 Απριλίου 2018, 15:13
Ρήξη με την άποψη Βενιζέλου για συνεργασία με ΝΔ ζητά ο Γιάννης Ραγκούσης
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

«Δεν γίνεται να λέμε "πρώτα ψηφίστε μας" και μετά θα δείτε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Καταστροφικό και ολέθριο» για το Κίνημα Αλλαγής θεωρεί ο Γιάννης Ραγκούσης το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ, επιμένοντας ότι η επικεφαλής της παράταξης Φώφη Γεννηματά πρέπει να έρθει σε ρήξη με την άποψη Βενιζέλου.

«Δεν γίνεται να πούμε στους πολίτες ελάτε και να ψηφίσετε και μετά θα δείτε τι θα σας προκύψει. Πρέπει τώρα να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας. Άλλο η προοδευτική παράταξη άλλο η συντηρητική παράταξη» επανέλαβε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ε μάλιστα ως παράδειγμα τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος «ήταν ξεκάθαρος» την περίοδο που ήταν ισχυρό το ΚΚΕ και η Ένωση Κέντρου και δεν είπε «πρώτα να μπω στη Βουλή και μετά θα σας πως με ποιον θα πάω».

«Δεν χτίζονται καθαρές σχέσεις αξιοπιστίας με τους πολίτες, με το να μην παίρνουμε καθαρή, έντιμη και συγκεκριμένη θέση για τόσο μεγάλα πολιτικά ερωτήματα» είπε και σημείωσε ότι «αν το σύνολο του Πολιτικού Συμβουλίου, οι έξι, ακούν την άποψη του κ. Βενιζέλου και λένε ότι δεν τρέχει τίποτα, μου επιτρέπουν να υποθέσω ότι αποδέχονται την άποψη του κ. Βενιζέλου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ