ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Καμμένος στο Newpost: «Ντροπή να μην υπερασπίζεται κάποιος τη σημαία»

της Ντίας Μούλου - Δημοσίευση 19 Απριλίου 2018, 12:55 / Ανανεώθηκε 19 Απριλίου 2018, 13:21
Δ. Καμμένος στο Newpost: «Ντροπή να μην υπερασπίζεται κάποιος τη σημαία»
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε το παραπάνω σχόλιο με αφορμή το περιστατικό με τους τρεις νεαρούς που την περασμένη Παρασκευή ύψωσαν ελληνικές σημαίες σε πέντε νησιά του συμπλέγματος των Φούρνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η εγκατάλειψη της σημαίας και όχι η υπεράσπισή της από οποιονδήποτε είναι ντροπή», δηλώνει αποκλειστικά στο newpost.gr ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε το παραπάνω σχόλιο με αφορμή την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα, καθώς και το περιστατικό με τους τρεις νεαρούς που την περασμένη Παρασκευή ύψωσαν ελληνικές σημαίες σε πέντε νησιά του συμπλέγματος των Φούρνων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, από το βήμα της Βουλής σχολιάζοντας το συγκεκριμένο περιστατικό σημείωσε:

«O όρκος που δίνουν οι αξιωματικοί είναι να φυλάσσουμε τις σημαίες μέχρι της τελευταίας ρανίδας. Εκείνος που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει και να την υπερασπιστεί». 

«Να ενημερώσει το στρατό, να τους δώσουμε και δύο G3 να την υπερασπιστούν. Η προσβολή της σημαίας αποτελεί ισχυρή πράξη επιβολής κυριαρχίας. Πρέπει με ενημερωμένες τις ένοπλες δυνάμεις να την υπερασπιστεί με το αίμα του. Εμείς υπερασπιζόμαστε τη σημαία αλλά η προβολή της εθνικής κυριαρχίας είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να μπορεί να την στηρίξει», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.