current views are: 8

22 Απριλίου 2018
Δημοσίευση12:13

Κακλαμάνης: Στα εθνικά θέματα δεν χωρούν διχασμοί

«Η χώρα πρέπει να έχει μία και ενιαία γραμμή»

Δημοσίευση 12:13’

«Η χώρα πρέπει να έχει μία και ενιαία γραμμή»

«Στα εθνικά θέματα δεν χωρούν διχασμοί. Η χώρα πρέπει να έχει μία και ενιαία γραμμή. Ο λόγος είναι απλός. Στα εθνικά θέματα δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους», τονίζει ο Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη kontranews.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι στα θέματα εξωτερικής πολικής «κινείται αυτόνομα», ενώ παράλληλα ζητεί από τον πρωθυπουργό να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει και να χαράξουν μία ενιαία γραμμή.

Για τη συγκυβέρνηση, δηλώνει ότι πρόκειται για δύο κυβερνητικούς εταίρους που είναι η «μέρα με τη νύχτα», σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα και προσθέτει ότι μόνο όταν έρχεται η ώρα να ψηφίσουν στη Βουλή ενώνονται «εις σάρκαν μια».

Τάσσεται, τέλος, ενάντια στην προοπτική συνεργασίας της ΝΔ με το Κίνημα Αλλαγής και προτάσσει την ανάγκη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να επιδιώξει την αυτοδυναμία στις εκλογές προσπαθώντας να φέρει πίσω στις τάξεις της ένα μεγάλο κομμάτι από το 1 εκατ. ψηφοφόρων της, που στράφηκαν πιο δεξιά, μετά από τις εκλογές του 2009».


σχετικα αρθρα