current views are: 6

24 Απριλίου 2018
Δημοσίευση08:39

Λοβέρδος για γαλλικές φρεγάτες: Ένα ακόμη ευτελές και ανεύθυνο πυροτέχνημα;

Να τοποθετηθεί για το τι ακριβώς συμβαίνει με το σχέδιο χρονομίσθωσης γαλλικών φρεγατών κάλεσε την κυβέρνηση ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

Δημοσίευση 08:39’

Να τοποθετηθεί για το τι ακριβώς συμβαίνει με το σχέδιο χρονομίσθωσης γαλλικών φρεγατών κάλεσε την κυβέρνηση ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

Να τοποθετηθεί για το τι ακριβώς συμβαίνει με το σχέδιο χρονομίσθωσης γαλλικών φρεγατών κάλεσε την κυβέρνηση ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος.

«Θα προστεθούν οι γαλλικές φρεγάτες στο αμυντικό οπλοστάσιο του ελληνικού πολεμικού ναυτικού ή πρόκειται για ένα ακόμη ευτελές και ανεύθυνο πυροτέχνημα;», ρωτά ο κ. Λοβέρδος.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Κουβέλης είχε εξαγγείλει με περισσή βεβαιότητα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Σκάι την χρονομίσθωση δύο γαλλικών φρεγατών, τις οποίες μάλιστα θα παραλαμβάναμε πολύ σύντομα. (…)

Στη χθεσινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ όμως καμία σχετική απόφαση δεν λήφθηκε σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Και εντελώς προσφάτως πληροφορηθήκαμε εξ απολύτως αρμοδίων χειλέων ότι η παραπάνω εξαγγελία στερείται ουσιαστικού περιεχομένου τουλάχιστον για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι συγκεκριμένο και η Κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει:

Θα προστεθούν οι γαλλικές φρεγάτες στο αμυντικό οπλοστάσιο του ελληνικού πολεμικού ναυτικού ή πρόκειται για ένα ακόμη ευτελές και ανεύθυνο πυροτέχνημα;»

 


σχετικα αρθρα