ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεφαλογιάννη: Να είναι υποψήφια προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στους μεγάλους Δήμους

Δημοσίευση 25 Απριλίου 2018, 19:28 / Ανανεώθηκε 25 Απριλίου 2018, 20:43
Κεφαλογιάννη: Να είναι υποψήφια προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στους μεγάλους Δήμους
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

«Να διαμορφώσουμε συνθήκες πολιτικής ηγεμονίας της ΝΔ»

Την ανάγκη διαμόρφωσης μίας κεντρικής στρατηγικής με σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνει όλες τις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις και θα έχει ως στόχο τη δημιουργία συνθηκών πολιτικής ηγεμονίας της Νέας Δημοκρατίας ανέδειξε η βουλευτής Α' Αθηνών και τομεάρχης Πολιτισμού της Ν.Δ. κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, σε χθεσινή συνέντευξη στο Action24.«Να διαμορφώσουμε συνθήκες πολιτικής ηγεμονίας της ΝΔ»

Η κ. Κεφαλογιάννη επικαλέστηκε το παράδειγμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος το 1986 είχε δώσει πολιτικό χαρακτήρα στις αυτοδιοικητικές εκλογές επιλέγοντας προβεβλημένα πολιτικά στελέχη για τους τρεις κεντρικούς Δήμους. Υποστήριξε, δε, πως μόνον έτσι θα δημιουργηθούν συνθήκες στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, που θα τον αποκόψει από την πιθανότητα ανασυγκρότησης.

Εις ότι αφορά τα σενάρια για το Δήμο Αθηναίων, η κ. Κεφαλογιάννη υπογράμμισε πως «πρόκειται για συζήτηση εκτός χρόνου, αφού μπροστά μας έχουμε τις Βουλευτικές εκλογές και τη μάχη για πολιτική αλλαγή, στην οποία συμμετέχω στην πρώτη γραμμή. Αυτό σημαίνει ότι έχω διακριτό και σαφή πολιτικό ρόλο ως πρώτη βουλευτής της Α' Αθηνών. Δεν τον αναζητώ». Υπογράμμισε, δε, ότι ο δικός της προβληματισμός ξεπερνάει τα πρόσωπα και την ονοματολογία.