current views are: 6

26 Απριλίου 2018
Δημοσίευση09:16

Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Αισθάνομαι ντροπή για τις φρεγάτες

«Τον άδειασε ο Καμμένος και ο Κουβέλης δεν σηκώνεται να φύγει δέχεται να ξεφτιλίζεται για τη θέση αναπληρωτή υπουργού».

Δημοσίευση 09:16’

«Τον άδειασε ο Καμμένος και ο Κουβέλης δεν σηκώνεται να φύγει δέχεται να ξεφτιλίζεται για τη θέση αναπληρωτή υπουργού».

Σκληρή γλώσσα κατά της κυβέρνησης για το θέμα που προέκυψε με τις γαλλικές φρεγάτες χρησιμοποίησε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

«Αισθάνομαι ντροπή για το θέμα με τις γαλλικές φρεγάτες, γιατί δεν έχουν  ιδέα τι να κάνουν με την άμυνα της χώρας, αλλά και πως μας βλέπουν οι αντίπαλοί μας. Φαντάζεστε τι γέλια έκανε χθες ο Ερντογάν; Τέτοιος τραγέλαφος στην Ελλάδα» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης και εν συνεχεία έστρεψε τα πυρά του στον Φ. Κουβέλη: «τον άδειασε ο Καμμένος και ο Κουβέλης δεν σηκώνεται να φύγει δέχεται να ξεφτιλίζεται για τη θέση αναπληρωτή υπουργού. Για δυο φρεγάτες έχουν τρεις διαφορετικές γραμμές. Δεν είμαι βέβαιος ότι φταίει ο Κουβέλης. Βγήκε ο αναπληρωτής υπουργός και το είπε, βγήκε έξι μέρες μετά ο υπουργός και τον διέψευσε».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στάθηκε στις συμμαχίες της Ελλάδας «Ένα σημαντικό βήμα που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, η στρατηγική σημασία της συμμαχίας Ελλάδας, Κύπρου Αιγύπτου, Ισραήλ. Για να είμαστε δίκαιοι, αυτή η συμμαχία ξεκίνησε πάνω στις ράγες που έβαλε ο Γ. Παπανδρέου το 2010. Με αυτές τις συμμαχίες η Τουρκία είναι απομονωμένη. Με αυτές και με ισχυρές ένοπλες δυνάμεις θα διεκδικήσουμε τον ορυκτό πλούτο, σιγά μην τους το χαρίσουμε. Αυτοί αμφισβητούν το μισό Αιγαίο. Εμείς πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να έχουμε ψυχραιμία, όμως η κυβέρνηση δεν το τήρησε αυτό. Σε λίγο καιρό θα έχουμε σοβαρή ηγεσία, τον Κυριάκο πρωθυπουργό και θα λύσουμε τα προβλήματα αυτά».

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε και την εικόνα του συνδικαλιστή που πατάει πάνω στον Άγνωστο Στρατιώτη. «Αυτή η εικόνα ότι πιο αισχρό έχω δει τα τελευταία χρόνια. Αμέριμνος πατάει στο μνημείο, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα. Τι εικόνα παρακμής!»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε την αντίθεσή του για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια. «Είμαι αντίθετος στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Η αναδοχή είναι το πρώτο βήμα για την υιοθεσία. Θέλω την προστατευμένη παραδοσιακή μορφή της οικογένειας. Θέλω το παιδί να έχει και το πατρικό και το μητρικό πρότυπο. Και ο κ. Μητσοτάκης είναι κατά της υιοθεσίας. Δεν είμαι ομοφοβικός, τους σέβομαι τους ομοφυλόφιλους έχουν δικαιώματα και δεν έχω τίποτα εναντίον τους».


σχετικα αρθρα