current views are: 10

28 Απριλίου 2018
Δημοσίευση06:51

Μπακογιάννη: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μεταξύ Τσακαλώτου-Μαξίμου»

«Καθαρή έξοδος δεν πρόκειται να υπάρξει», υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ.

Δημοσίευση 06:51’

«Καθαρή έξοδος δεν πρόκειται να υπάρξει», υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ.

«Καθαρή έξοδος δεν πρόκειται να υπάρξει. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μεταξύ Τσακαλώτου-Μαξίμου» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο epsilontv.

Για τα ελληνοτουρκικά, η  κ.Μπακογιάννη τόνισε: «ανησυχώ για την όλη κατάσταση που υπάρχει. Ωστόσο δεν υπάρχει στρατηγική θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο. Δεν μπορείς όμως να αποκλείσεις ένα ατύχημα, από αυτή την ένταση που υπάρχει».

Για τους  δύο στρατιωτικούς που εξακολουθούν να είναι φυλακισμένοι στις φυλακές της Αδριανούπολης, η κ. Μπακογιάννη είπε «δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχουν ελπίδες αποφυλάκισης πριν από τις εκλογές της 24ης Ιουνίου. Η ιστορία των 8 έχει τραυματίσει την ψυχολογία των Τούρκων. Μετά τις εκλογές θα γραφτεί το νέο κεφάλαιο και αυτό θα εξαρτηθεί από τι ποσοστό θα πάρει ο Ερντογάν. Θα ηρεμήσουν τα πράγματα;»

Για το θέμα των φρεγατών η κ. Μπακογιάννη έκανε τόνισε πως «είναι εικόνα της κυβέρνησης αυτής; Αναγγέλλεις κάτι όταν ολοκληρώνεται η συμφωνία. Δεν θα υπάρξει μίσθωση φρεγατών».

Όσον αφορά το Σκοπιανό η κ.Μπακογιάννη είπε: «δεν βλέπω να υπάρχει λύση στο θέμα. Στράβωσε το Σκοπιανό από την αρχή. Την απόφαση του Βουκουρεστίου την είχα γράψει εγώ. Αν τα Σκόπια δεν λύσουν το θέμα της ονομασίας με την Ελλάδα,δεν μπαίνουν στο ΝΑΤΟ. Το  erga omnes είναι σαφές .Ίδιο όνομα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.Αυτό όμως απαιτεί αλλαγή του συντάγματος τους.»

 Η κ. Μπακογιάννη τόνισε «ότι η ΝΔ ζητά εκλογές, γιατί είναι η μόνη ελπίδα σοβαρότητας για την χώρα.»

Τέλος η κ. Μπακογιάννη είπε ότι ετοιμάζεται ταινία για τη ζωή του Κωσταντίνου Μητσοτάκη.


σχετικα αρθρα