current views are: 10

29 Απριλίου 2018
Δημοσίευση07:28

Καμμένος στο «Ακραίως»: Προσβολή για Καμμένο – Τσίπρα η δήλωση Αυλωνίτου

«Έθεσα θέμα στο υψηλότερο επίπεδο», λέει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

Δημοσίευση 07:28’

«Έθεσα θέμα στο υψηλότερο επίπεδο», λέει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

Ο Δημήτρης Καμμένος μίλησε στο «Ακραίως» για την σκληρή αντιπαράθεση που είχε στον ΣΚΑΪ με την Ελένη Αυλωνίτου η οποία τον κάλεσε να πάει στη Νέα Δημοκρατία.

«Ήταν μία δήλωση ατυχής. Της έδωσα το χρόνο να ζητήσει συγγνώμη, δεν το έκανε», είπε στον Τάκη Χατζή ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Ασκώ κριτική στην κυβέρνηση για τα πράγματα με τα οποία διαφωνούν οι ΑΝΕΛ».

Υπογράμμισε πως ήταν «μία πολύ λάθος δήλωση» και πρόσθεσε: «Να σεβόμαστε τη συγκυβέρνηση είμαστε κόμμα με 9 βουλευτές. Η κυβέρνηση στηρίζεται κοινοβουλευτικά από τους ΑΝΕΛ».

«Δεν μπορείς να λες σε έναν συνεργάτη σου, που σε στηρίζει 3 χρόνια, να φύγει και να πάει στη ΝΔ. Είναι λάθος», σημείωσε ο κ. Καμμένος.

«Έθεσα θέμα στο υψηλότερο επίπεδο. Να συζητήσουμε για την επόμενη μέρα», σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Δεν θα χαρίσουμε σε κανένα την έξοδο του Αυγούστου».

«Αυτό το θεματάκι θα πρέπει να λυθεί. Η δήλωση είναι προσβολή στον Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε τους ΑΝΕΛ να συγκυβερνήσουν», κατέληξε.


σχετικα αρθρα