Νέες καταγγελίες της ΝΔ για «ρουσφετολογικές προσλήψεις»


Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης, την οποία κατήγγειλε για προσλήψεις με κομματικά κριτήρια, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης. Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», σύμφωνα με το οποίο, όπως είπε ο κ. Μιχελάκης, «δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο κ. Γ. Μαρωνίτης και ο κ. Στ. Μηλιώνης, ως επικεφαλής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, εμπλέκονται στο σκάνδαλο των σχεδιαζόμενων ρουσφετολογικών προσλήψεων».

Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «άθλια μεθόδευση, που συνιστά πρόκληση για ολόκληρη την κοινωνία και εγείρει τεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα», και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «στήνει μηχανισμούς για ρουσφετολογικές προσλήψεις».

«Από την πρώτη στιγμή, είχαμε καλέσει την κυβέρνηση να απαντήσει εάν, πέρα από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στ. Κουτμερίδη, εμπλέκονται στη φάμπρικα του κομματικού ρουσφετιού και άλλα στελέχη του, επισημαίνοντας ότι οι Μ.Κ.Ο. και οι εταιρείες- μεσάζοντες θα εισπράξουν από τα σχετικά Κοινοτικά Προγράμματα, περίπου, 10 εκατ. ευρώ», επισήμανε ο κ. Μιχελάκης.

Κατηγόρησε παράλληλα την κυβέρνηση ότι «αφού δημιούργησε με τις πολιτικές της στρατιές ανέργων», προσπαθεί τώρα να τους εκμεταλλευτεί, αναθέτοντας τα σχετικά κοινοτικά προγράμματα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

«Ο κομματισμός και η ιδιοτέλεια επιβραβεύονται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προκλητικά και πέρα από κάθε ηθικό φραγμό», κατέληξε.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο