ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος για Σκοπιανό: Πιο κοντά η εμπλοκή από τη λύση

Δημοσίευση 5 Μαΐου 2018, 10:58 / Ανανεώθηκε 5 Μαΐου 2018, 10:23
Κουμουτσάκος για Σκοπιανό: Πιο κοντά η εμπλοκή από τη λύση
Facebook Twitter Whatsapp

«Πρέπει να υπάρξει μια λύση ενιαία, οριστική και όχι με ουρές»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την άποψη ότι «η κινητικότητα που υπάρχει δεν σημαίνει και αποτελεσματικότητα. Είμαστε πιο κοντά σε εμπλοκή, παρά σε λύση» εξέφρασε μιλώντας για το Σκοπιανό ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως «δεν θέλουν (σ.σ. οι Σκοπιανοί) να αλλάξουν το σύνταγμα τους. Πρέπει να υπάρξει μια λύση ενιαία, οριστική και όχι με ουρές».

Παράλληλα, μιλώντας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς τόνισε πως «Είναι δύσκολο να υπάρξει κάτι στην προεκλογική περίοδο της Τουρκίας».

Μιλώντας στο epsilontv ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε για το περιστατικό με το τουρκικό εμπορικό πλοίο που ακούμπησε ελληνικό πλοίο του ΠΝ πως «είναι ένα συμβάν και όχι επεισόδιο,το οποίο μπορεί να έγινε από έναν λανθασμένο  χειρισμό και καλό θα ήταν να μείνουμε σε αυτό».

Για την επίσκεψη Τσίπρα σε Μυτιλήνη και Λήμνο και τους χαρακτηρισμούς  από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για φασίστες πολίτες, ο κ.Κουμουτσάκος υπογράμμισε ότι «οι πολίτες της  Μυτιλήνης, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν τους  μετανάστες, είναι αγανακτισμένοι και διαμαρτύρονται που η κατάσταση έχει ξεφύγει και για αυτό ευθύνεται η κυβέρνηση Τσίπρα. Η κυβέρνηση δεν θα καταλάβει ποτέ, όσο ταυτίζει τους κατοίκους με αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Η αφετηρία της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει».