current views are: 5

6 Μαΐου 2018
Δημοσίευση12:13

Παππάς: Ο Τσίπρας θα εξαντλήσει τη θητεία του

Εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019

Δημοσίευση 12:13’

Εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019

Οι εκλογές θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2019, τονίζει ο Νίκος Παππάς και προσθέτει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός μετά τον Κώστα Σημίτη, την τετραετία 2000 – 2004, ο οποίος θα εξαντλήσει τη θητεία του».

Υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση έχει ήδη σχεδιάσει και θα υλοποιήσει την επόμενη ημέρα «με προοδευτικές θεσμικές τομές και υπέρ του κόσμου της εργασίας», προσθέτοντας ότι «θα είμαστε εμείς που θα διορθώσουμε τις αδικίες που προκάλεσαν τα μνημόνια σε βάρος των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και αυτή την εντολή θα μας τη δώσουν οι πολίτες».

Σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Παππάς σημείωσε: «Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης -χορήγηση 5 αδειών και καταβολή σημαντικού συνολικού τιμήματος- κατέρριψε τις θέσεις όσων μιλούσαν για δυνατότητα δημοπράτησης απεριόριστου αριθμού αδειών και μη ανάγκη καταβολής τιμήματος εκ μέρους των σταθμών. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί ζητούσαν απεριόριστες και “τζάμπα” άδειες».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Παππάς σημειώνει στη Real News ότι «η τοπική αυτοδιοίκηση, με την εφαρμογή της απλής αναλογικής, είναι κατεξοχήν ένας τομέας όπου μπορούν και πρέπει να οικοδομηθούν ευρύτατες προοδευτικές συμμαχίες, ενώ και η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι μια διαδικασία η οποία χρειάζεται προοδευτικές συγκλίσεις».


σχετικα αρθρα