current views are: 10

6 Μαΐου 2018
Δημοσίευση21:19

«Μπράβο ΑΕΚ» από τον πολιτικό κόσμο για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ

Μηνύματα Παυλόπουλου και Μητσοτάκη

Δημοσίευση 21:19’

Μηνύματα Παυλόπουλου και Μητσοτάκη

«Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη και επάξια ευρωπαϊκή σας διάκριση», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς την ομάδα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League.

Τα εύσημα στον Δικέφαλο έδωσε μέσω twitter και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγραψε: “Μπράβο ΑΕΚ! Τεράστια επιτυχία και μάλιστα στην επέτειο των 50 ετών από τον πρώτο μεγάλο άθλο της. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και σε όσους συνέβαλαν να μας κάνουν απόψε υπερήφανους!”

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης φωτογραφήθηκε  μαζί με τον πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτο και ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter με σχόλιο: “​Καλωσορίζουμε τον Πρίγκιπα του Μονακό αλλά σήμερα Βασίλισσα της Ευρώπης στο μπάσκετ είναι η ΑΕΚ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ”.

«Η κατάκτηση του Champions League από την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ αποτελεί μια σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό. Πενήντα χρόνια μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού Σταδίου, όπου η ΑΕΚ κατέκτησε το 1968 το Κύπελλο Κυπελλούχων, η ομάδα στέφθηκε ξανά με ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο επικρατώντας της Μονακό στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας έτσι στους τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση του βαρύτιμου ευρωπαϊκού κυπέλλου, το οποίο γέμισε με χαρά όλους τους Έλληνες φιλάθλους» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς έγραψε: “Πολλά μπράβο στην ΑΕΚ και ας μας έκανε καρδιακούς στο τέλος. Το άξιζε με όλη της την πορεία”.


σχετικα αρθρα