current views are: 11

11 Μαΐου 2018
Δημοσίευση10:06

Στην Eπιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπεται ο K. Κατσίκης

Για τη σύγκριση ομοφυλοφιλίας – παιδεραστίας

Δημοσίευση 10:06’
αρθρο-newpost

Για τη σύγκριση ομοφυλοφιλίας – παιδεραστίας

Στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής θα παραπεμφθεί ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, για τις δηλώσεις που έκανε για τους ομοφυλόφιλους και τη σύγκριση που επιχείρησε να κάνει μεταξύ αυτών και των παιδόφιλων.

Αυτό είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς Συντάκτες στο περιθώριο ενημέρωσης για τις πολιτιστικές δράσεις του Κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, η Διάσκεψη των Προέδρων την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να καταπιαστεί με το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ ο κ. Βούτσης έχει ήδη αποστείλει τη σχετική επιστολή προς την πρόεδρο της επιτροπής Δεοντολογίας, Τασία Χριστοδουλοπούλου. 

Υπενθυμίζεται πως πριν δυο μέρες 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν στείλει επιστολή στον πρόεδρο όπου ζητούσαν να κινηθούν οι εν λόγω διαδικασίες.

Η επιτροπή Δεοντολογίας πάντως είναι αυτή που θα αποφασίσει ποια ποινή θα επιβάλει στον κ. Κατσίκη που μπορεί να είναι από σύσταση ως και αφαίρεση τμήματος της αποζημίωσής του.

 Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο πρόεδρος δε θέλησε να σχολιάσει τις αναφορές του κ. Μητσοτάκη προς το πρόσωπό του στο ζήτημα της διαχείρισης φαινομένων τύπου Ρουβίκωνα, λέγοντας «ουδέν σχόλιο».


σχετικα αρθρα