ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντησε τους δύο στρατιωτικούς ο Μ. Κεφαλογιάννης: «Η ΕΕ απαιτεί άμεση απελευθέρωση»

Δημοσίευση 14 Μαΐου 2018, 17:20 / Ανανεώθηκε 14 Μαΐου 2018, 20:38
Συνάντησε τους δύο στρατιωτικούς ο Μ. Κεφαλογιάννης: «Η ΕΕ απαιτεί άμεση απελευθέρωση»
Facebook Twitter Whatsapp

Η μαντινάδα που τους αφιέρωσε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη επισκέφτηκε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης

«Μετέφερα στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, την απεριόριστη αγάπη ενός ολόκληρου Έθνους», δήλωσε μετά τη συνάντηση μαζί τους και πρόσθεσε πως τους μετέφερε την αμέριστη συμπαράσταση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που με το Ψήφισμά του ζητά, με ομοφωνία όλων των πολιτικών του δυνάμεων, την άμεση απελευθέρωσή τους.

Υπογράμμισε πως «η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, είναι ζήτημα πρώτης Εθνικής αλλά και Ευρωπαϊκή προτεραιότητας».

Ο κ. Κεφαλογιάννης σημείωσε ακόμα ότι «Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης φύλαγαν Ευρωπαϊκά Σύνορα. Είναι Ευρωπαίοι Πολίτες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ζητά την άμεση απελευθέρωσή τους».

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε πως ενημέρωση τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πρόσθεσε: «Στον Άγγελο και στον Δημήτρη όλοι βλέπουμε τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. Με αγωνία περιμένουμε την άμεση απελευθέρωση τους. Την επιστροφή στα σπίτια τους. Στους δικούς τους ανθρώπους».

Μάλιστα ο κρητικής καταγωγής ευρωβουλευτής της ΝΔ αφιέρωσε στους δύο άνδρες και μια μαντινάδα: «Ο άντρας που ‘χει με Αρχές, όμορφες μεγαλώσει, Τίποτα στον κόσμο, δεν μπορεί, να τον εταπεινώσει».