ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά και Θεοδωράκης προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2018, 16:29 / Ανανεώθηκε 16 Μαΐου 2018, 16:03
Γεννηματά και Θεοδωράκης προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους
Photo: SOOC
Facebook Twitter Whatsapp

Συμφώνησαν σε κοινή στάση των ΚΟ ΔΗΣΥ και Ποταμιού ενόψει των κρίσιμων συνεδριάσεων στη Βουλή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάντηση είχαν η Φώφη Γεννηματά με τον Σταύρο Θεοδωράκη σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι που οξύνθηκαν τις τελευταίες ημέρες εντός του Κινήματος Αλλαγής από τις διαφορετικές θέσεις που πήρε το Ποτάμι σε μια σειρά από κεντρικά ζητήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη συνάντηση που διεξήχθη πολύ καλό κλίμα τέθηκε επί τάπητος ο συντονισμός των ΚΟ της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού. Οι Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης συμφώνησαν στην κοινή στάση που θα τηρήσουν για τον εκλογικό νόμο που προτείνει η κυβέρνηση και στη στήριξη της κοινής αντιπρότασης που διαμορφώθηκε ανάμεσα σε στελέχη και βουλευτές των δύο κομμάτων.

Επίσης, καθόρισαν την κοινή γραμμή των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων στη συζήτηση για τα πορίσματα της NOVARTIS, τη Παρασκευή, και την προ ημερησίας διάταξεως συζήτηση, που έχει ζητήσει η Φώφη Γεννηματά, και θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη.

Η συνάντηση της κ. Γεννηματά και του κ. Θεοδωράκη σηματοδοτεί την αναθέρμανση του κλίματος, που είχε «παγώσει» μεταξύ των δύο, μετά την πρωτοβουλία της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής να ζητήσει άμεσα εκλογές, κίνηση με την οποία ο Σταύρος Θεοδωράκης και στελέχη του Ποταμιού διαφώνησαν.