current views are: 7

22 Μαΐου 2018
Δημοσίευση06:04

Xατζηδάκης: Στελέχη της ΝΔ όσοι χτύπησαν εμένα και τον Κουμουτσάκο;

«Είναι κωμικοτραγικά όσα είπε ο κ. Τσίπρας…»

Δημοσίευση 06:04’

«Είναι κωμικοτραγικά όσα είπε ο κ. Τσίπρας…»

Η κόντρα κυβέρνησης – ΝΔ με αφορμή την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη συνεχίζεται, με εκατέρωθεν κατηγορίες.

Ο αντιπρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κωστής Χατζηδάκης καταλόγισε παράξενη ανοχή στη βίατην κυβέρνηση, απαντώντας στον πρωθυπουργό που χθες αποπειράθηκε να επιρρίψει ευθύνες στη ΝΔ για την επίθεση του Σαββάτου στον Γιάννη Μπουτάρη.

«Είναι κωμικοτραγικά όσα είπε ο κ. Τσίπρας… Αυτοί που με χτύπησαν στην πλατεία Συντάγματος ήταν κι αυτοί στελέχη της ΝΔ; Αυτοί που χτύπησαν τον κ. Κουμουτσάκο σε αντίστοιχη εκδήλωση των Ποντίων ήταν κι αυτοί στελέχη της ΝΔ; Είναι απίστευτο θράσος να μιλάει έτσι ένας πρωθυπουργός μια σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας» τόνισε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Η ΝΔ, τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης, καταδίκασε τα επεισόδια της Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή, δεν βάζει νερό στο κρασί της στην καταδίκη της βίας, δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες. «Πόσα “ναι μεν αλλά” ή και επιδοκιμασίες έχει πει ο ΣΥΡΙΖΑ σε φαινόμενα βίας;» διερωτήθηκε. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι η κυβέρνηση δείχνει ανοχή, υπηρεσιακά και πολιτικά, στον Ρουβίκωνα, που ασκεί βία και παραβιάζει συγκεκριμένα άρθρα του ποινικού κώδικα. «Μιλούν για ακτιβισμό ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τόσκας λέει για συμπεριφορές στα ‘’όρια της νομιμότητας’’» υπενθύμισε. 

«Η ΝΔ είναι απέναντι σε κάθε μορφή βίας, ακροαριστερή ή ακροδεξιά, απέναντι σε κάθε μορφή εγκληματικότητας… ενώ η κυβέρνηση δείχνει παράξενη ανοχή» σημείωσε χαρακτηριστικά. 
 


σχετικα αρθρα