ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευθεία απειλή «Ρουβίκωνα» κατά Μητσοτάκη: «Ό,τι είναι να του πούμε, θα του το πούμε σύντομα»

Δημοσίευση 23 Μαΐου 2018, 09:08 / Ανανεώθηκε 24 Μαΐου 2018, 08:16
Ευθεία απειλή «Ρουβίκωνα» κατά Μητσοτάκη: «Ό,τι είναι να του πούμε, θα του το πούμε σύντομα»
Facebook Twitter Whatsapp

Καταφέρεται και κατά των δικαστών του ΣτΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ευθείες απειλές κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκτοξεύει η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας».

Ηγετικό στέλεχος της ομάδας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».

Με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το ηγετικό στέλεχος σχολιάζει: «Ο Μητσοτάκης έβγαλε.. τηλεοπτικό διάγγελμα για μας.Το ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της ΝΔ στα καλύτερά του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».

Την Τρίτη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε καταδικάσει την εισβολή του "Ρουβίκωνα" στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καλώντας τον πρωθυπουργό «να υπερβεί, επιτέλους, τον εαυτό του. Και ας συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημιά προκαλεί στον τόπο. Κι ας διασφαλίσει, όπως οφείλει, το νόμο, την τάξη, την ασφάλεια, τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών».

Σε δεύτερη ανάρτηση, το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» καταφέρεται και κατά των δικαστών του ΣτΕ, που ζήτησαν τη σύλληψη των μελών της αναρχικής ομάδας.

Μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για ανθρώπους που «με τις αποφάσεις νομιμοποιούν μειώσεις μισθών και συντάξεων εκατομμυρίων ανθρώπων στέλνοντας τους στην ανέχεια,ενώ παράλληλα οι ίδιοι ζουν με μισθούς χιλιάδων ευρώ κάνοντας αυξήσεις στους.. εαυτούς τους, ζητούν την σύλληψη μας..». «Νομίζετε ότι οι συλλήψεις οι διώξεις και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις θα μας σταματήσουν; Αυταπαταστε κύριοι», προσθέτει.