ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραντεβού για… μασάζ μετά το «αντάρτικο» – Ο Τσακαλώτος ενημερώνει την Τρίτη τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

του Αντώνη Αντζολέτου - Δημοσίευση 1 Ιουνίου 2018, 11:46 / Ανανεώθηκε 1 Ιουνίου 2018, 11:59
Ραντεβού για… μασάζ μετά το «αντάρτικο» – Ο Τσακαλώτος ενημερώνει την Τρίτη τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 4 μμ μέχρι τις 7μμ, θα ενημερώσει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές εξελίξεις, μιας και ακόμα το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα δεν είναι έτοιμο.

Η πρωτοβουλία παίρνεται σε συνέχεια του χθεσινού αιτήματος 36 βουλευτών που ζητούσαν ενημέρωση και συζήτηση για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, καθώς και για το σχετικό Πολυνομοσχέδιο που, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής, θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τις 14 Ιουνίου 2018.

Η ενημέρωση αναμένεται να είναι συνολική ακόμα και για το αναπτυξιακό σχέδιο που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση και τα χρονοδιαγράμματα για το κλείσιμο της αξιολόγησης από δω και πέρα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα να τονώσει το ηθικό των βουλευτών ενόψει του πολυνομοσχεδίου, αλλά και της κοινωνίας επιχείρησε χθες από το συνέδριο του ΣΕΤΕ ο Αλέξης Τσίπρας. Εξήγγειλε φοροελαφρύνσεις  για νοικοκυριά και επιχειρήσεις ύψους 700 εκατ. ευρώ το 2019 διαμηνύοντας πως: "η λιτότητα τελειώνει και αρχίζει η δυνατότητα της επέκτασης."