current views are: 8

9 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση09:05

Καμμένος: Εγκληματική μια λύση με τον όρο «Μακεδονία»

«Δεν βλέπω λύση στο Σκοπιανό», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Δημοσίευση 09:05’

«Δεν βλέπω λύση στο Σκοπιανό», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Οι ΑΝΕΛ διαφωνούν σε μια λύση στο ονοματολογικό των Σκοπίων που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία» ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Καμμένος.

«Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν όνομα που θα δοθεί στα Σκόπια με τον όρο “Μακεδονία”. Θα είναι εγκληματικό αν έρθει λύση με το όνομα “Μακεδονία”. Δεν βλέπω λύση στο Σκοπιανό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο epsilontv.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε και την αντίθεσή του στην απόφαση να φωταγωγηθεί η Βουλή, το βράδυ του Σαββάτου, για το Athens Pride. «Το άγαλμα του Αγνώστου στρατιώτη δεν πρέπει να το προσβάλλουμε. Είναι προσβολή γιατί έχει χυθεί αίμα στη Βουλή», σχολίασε.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επισήμανε ότι το 2019 και το 2020 θα είναι δυο πολύ δύσκολες χρονιές, ενώ σημείωσε ότι θα είναι συμβουλευτικός ο ρόλος του ΔΝΤ μετά το τέλος του προγράμματος. «Θα κριθεί στις 21 Ιουνίου ο ρόλος του ΔΝΤ. Καλό θα ήταν να εγγυηθεί την έξοδο το Eurogroup, χωρίς όμως να υπάρξει πιστοληπτική γραμμή».

Τέλος, αναφερόμενος στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, που έχουν ήδη συμπληρώσει 100 ημέρες κρατούμενοι στις φυλακές Αδριανούπολης, δήλωσε: «Θα τραβήξει πολύ μακριά η βαλίτσα και δεν βλέπω να αποφυλακίζονται μετά τις εκλογές της 24ης Ιουνίου».


σχετικα αρθρα