current views are: 12

11 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση09:59

Σπυράκη: Γίνεται μυστική διπλωματία για το Σκοπιανό

«Ο πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να ενημερώσει τη βουλή»

Δημοσίευση 09:59’

«Ο πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να ενημερώσει τη βουλή»

Για μυστική διπλωματία στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, δια της εκπροσώπου Τύπου, Μαρίας Σπυράκη, ζητώντας άμεση ενημέρωση στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει τη μυστική διπλωματία για το Σκοπιανό σε βάρος των εθνικών συμφερόντων. Κρατά στο σκοτάδι τους πολίτες. Η ΝΔ επαναλαμβάνει ότι ο κ. Τσίπρας δεν διαθέτει την πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα. Ο πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να ενημερώσει τη βουλή καθώς φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις επιλογές του», δήλωσε η Μαρία Σπυράκη.

Διαβάστε ακόμη: Θέμα ωρών η επικοινωνία Ζάεφ με Τσίπρα – Στο Μαξίμου ο Κοτζιάς

Με αφορμή τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, η κ. Σπυράκη μίλησε για ένα τέταρτο μνημόνιο που φέρει την υπογραφή της κυβέρνησης: «Μετά από τρία χαμένα χρόνια με το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, η κυβέρνηση υπογράφει και ψηφίζει το τέταρτο μνημόνιο. Μειώνει ξανά τις συντάξεις και το αφορολόγητο, αυξάνει κι άλλο τις  ασφαλιστικές εισφορές, αυξάνει και τον ΕΝΦΙΑ ακόμη και για τους οικονομικά πιο αδύναμους πολίτες.  Αυξάνει και την αγανάκτηση των πολιτών που δεν αντέχουν άλλα χαμένα χρόνια».


σχετικα αρθρα