ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Ή ο Καμμένος να ρίξει την κυβέρνηση ή ο Τσίπρας να αλλάξει ρότα

Δημοσίευση 13 Ιουνίου 2018, 16:13 / Ανανεώθηκε 13 Ιουνίου 2018, 16:12
Λεβέντης: Ή ο Καμμένος να ρίξει την κυβέρνηση ή ο Τσίπρας να αλλάξει ρότα
Facebook Twitter Whatsapp
«Η κυβέρνηση έκανε το μεγάλο ολίσθημα να δώσει το όνομα της Μακεδονίας χωρίς να διαπραγματευτεί»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Οι ώρες είναι κρίσιμες» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στα τηλεοπτικά συνεργεία στη Βουλή, αναφερόμενος στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ. Ζήτησε μάλιστα «ή ο Καμμένος να ρίξει την κυβέρνηση ή ο Τσίπρας να αλλάξει ρότα».

«Η κυβέρνηση έκανε το μεγάλο ολίσθημα να πάει να δώσει το όνομα της Μακεδονίας χωρίς να διαπραγματευτεί» είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

« Έπρεπε να είχαμε διαπραγματευτούμε με άλλο τρόπο, να στηρίξουμε το κρατίδιο με οικονομικά μέσα, με πολιτικά μέσα να στηρίξουμε την είσοδο του στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτοί να το πουν Σκόπια το όνομα τους. Με το Μακεδονία θα γυρίσουν στον αλυτρωτισμό.

»Παρακολουθώ στα κανάλια τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να δίνουν το όνομα της Μακεδονίας με ελαφρότητα δεν κατανοούν τις ευθύνες που αναλαμβάνουν. Ο κ. Τσίπρας μου είπε, χθες, ότι δεν παρέδωσε το όνομα, το είχε κάνει ο Κ. Καραμανλής το 2008 και ο ιδρυτής της ΝΔ είχε δώσει τη γλώσσα το 1977. Ο κ. Τσίπρας ρίχνει σε άλλους τις ευθύνες για ένα ατόπημα που θα υπογράψει ο ίδιος, αυτό είναι απαράδεκτο.

»Εδώ μοιάζουμε σαν να είμαστε ληστές τραπεζών, που τα ρίχνει ο ένας στον άλλον. Αυτός που υπογράφει κακώς υπογράφει,τελεία και παύλα. Ή ο Καμμένος να ρίξει την κυβέρνηση ή ο Τσίπρας να αλλάξει ρότα. Το στίγμα θα είναι επί της κεφαλής του ισοβίως».