ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Άδωνι στην κυβέρνηση: Να ζητήσετε συγνώμη σε όσους κοροϊδέψατε για το υπερταμείο

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2018, 10:18 / Ανανεώθηκε 14 Ιουνίου 2018, 10:32
Επίθεση Άδωνι στην κυβέρνηση: Να ζητήσετε συγνώμη σε όσους κοροϊδέψατε για το υπερταμείο
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Δριμεία κριτική από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Επίθεση στη κυβέρνηση- όπως συνηθίζει άλλωστε- εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση των προαπαιτούμενων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως είπε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση απειλούσε με ειδικά δικαστήρια για την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου στα μνημόνια, σημειώνοντας πως «ήσασταν στο τραπεζάκι του Συντάγματος με πανό δεν χρωστάω δεν πληρώνω. Αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε συγγνώμη για όσους κατηγορούσατε και όσους κοροϊδέψατε;».

«Τα διόδια Σαμαρά, Βενιζέλου είναι κακά. Τα διπλάσια διόδια Τσίπρα, Καμμένου είναι καλά έχουν βιταμίνη C. Τους ψεκάζουν με βιταμίνη όταν περνάνε από τις μπάρες», σημείωσε και πρόσθεσε: «ο Κατρούγκαλος είπε ότι αν υπάρχει η λέξη περικοπή θα παραιτηθεί! Δεν υπάρχει ναι αλλά είναι ή δεν είναι στο μεσοπρόθεσμο που υπολογίζεται η μείωση του ποσοστού συνταξιοδοτικής δαπάνης ως ποσοστό του ΑΕΠ; Έχετε το θάρρος να εξηγήσετε στους βουλευτές σας, θα τους πείτε το μεσοπρόθεσμο που ψηφίζετε ότι έχει τη μείωση των συντάξεων; Μην λέτε ότι θα δούμε αν εφαρμοστούν γιατί σήμερα το ξαναψηφίζετε!».

Τέλος, άσκησε κριτική και στη συμφωνία ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το ΝΑΤΟ χαρακτηρίζοντάς τους βουλευτές της συμπολίτευσης, «πολιτικούς απατεώνες» γιατί όπως είπε εκεί που έψεγαν την ευρωατλαντική συμμαχία τώρα παίρνουν εύσημα.