ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Καμμένος για πρόταση μομφής: Δεν θέλω να διαγραφώ, αλλά η συμφωνία είναι ελεεινή

Δημοσίευση 15 Ιουνίου 2018, 09:44 / Ανανεώθηκε 15 Ιουνίου 2018, 10:41
Δ. Καμμένος για πρόταση μομφής: Δεν θέλω να διαγραφώ, αλλά η συμφωνία είναι ελεεινή
Facebook Twitter Whatsapp

«Όποιος βάζει τη Μακεδονία δίπλα στο χρέος είναι ανθέλληνας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για το τι θα πράξει στη ψηφοφορία για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ κατά της κυβέρνησης, επιχείρησε ο Δημήτρης Καμμένος, αν και ξεκαθάρισε έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει και θα παραμένει απέναντι από τη συμφωνία για το Σκοπιανό.

«Ναι» στην κυβέρνηση, «όχι» στον Κοτζιά είναι η επίσημη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, προανήγγειλε «σημαντικές εξελίξεις στη Βουλή», κατά την ψηφοφορία της πρότασης μομφής το Σάββατο.

«Θα διαγραφεί όποιος ψηφίσει τη συμφωνία και εγώ δεν θέλω να διαγραφώ από το κόμμα», υπογράμμισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, χαρακτηρίζοντας κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο στη συμφωνίας για το Σκοπιανό.

«Μην μπλέκουμε τα μνημόνια με το Σκοπιανό. Είναι άθλια προπαγάνδα να προσπαθούν κάποιοι να στριμώξουν όσους δεν θέλουν να υπογράψουν τη συμφωνία για τα Σκόπια. Τέτοιους εκβιασμούς να τους κάνουν αλλού. Όποιος βάζει τη Μακεδονία δίπλα στο χρέος, είναι ανθέλληνας», τόνισε ο κ Καμμένος.