current views are: 11

16 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση05:13

Π. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεσμευόμαστε για τη μη κύρωση της συμφωνίας

Χωρίς κύρωση από τη Βουλή δεν ισχύει η συμφωνία με τα Σκόπια,τονίζει

Δημοσίευση 05:13’

Χωρίς κύρωση από τη Βουλή δεν ισχύει η συμφωνία με τα Σκόπια,τονίζει

Προπαγάνδα για τη Μακεδονία καταγγέλλει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τονίζοντας πως καμία συμφωνία δεν ισχύει – έστω και αν υπογραφεί – αν δεν επικυρωθεί από τη Βουλή.

Με ανάρτηση του στο Twitter ο κ. Καμμένος τονίζει πως οι «ΑΝΕΛ δεσμευόμαστε για τη μη κύρωση» της.

«Για να τελειώνει μια και έξω η προπαγάνδα για την Μακεδονία. Αύριο ψηφίζεται το τέλος των μνημονίων και η πάταξη της διαφθοράς. Δεν ισχύει καμία συμφωνία έστω και αν υπογραφεί αν δεν επικυρωθεί από τη Βουλή όπως γράφει το τελευταίο άρθρο. Οι ΑΝΕΛ δεσμευόμαστε για την μη κύρωση», γράφει ο κ. Καμμένος.

Θυμίζουμε πως περιφερειακά στελέχη των ΑΝΕΛ έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό με την οποία του ζητούν να άρει την δεδηλωμένη στην κυβέρνηση.

Την αποκάλυψη έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς, στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας. Οπως είπε, ο ίδιος μαζί με άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ, απέστειλαν, στον Πρόεδρo του κόμματος, Π. Καμμένο, επιστολή με την οποία του ζητούν να άρει τη δεδηλωμένη στην κυβέρνηση. Όπως είπε, παραβιάζεται βασικός όρος της προγραμματικής κυβερνητικής συμφωνίας, που ήταν το θέμα των Σκοπίων. Πρόσθεσε μάλιστα πως το τι θα κάνει τελικά ο κ. Καμμένος θα το κρίνει ο ίδιος και θα κριθεί από τους πολίτες για την στάση του.


σχετικα αρθρα