current views are: 10

17 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση05:25

Αποκάλυψη Δ. Καμμένου: Συζητήσαμε πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά στην ΚΟ

«Χρειαζόμασταν πενήντα υπογραφές και δεν τις είχαμε», σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής

Δημοσίευση 05:25’

«Χρειαζόμασταν πενήντα υπογραφές και δεν τις είχαμε», σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής

«Ήταν μια μέρα έντασης δύσκολη. Σήμερα αισθάνομαι ότι είμαι ένας πραγματικά ανεξάρτητος Έλληνας», σημείωσε ο Δημήτρης Καμμένος που υπερψήφισε την πρόταση μομφής και διεγράφη από τους ΑΝΕΛ.

«Είχα χιλιάδες μηνύματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μηνύματα συμπαράστασης και συγχαρητηρίων. Μπλόκαρε το κινητό μου», συνέχισε και πρόσθεσε: «Χθες επιτρέψαμε στον Τσίπρα να πάει στις Πρέσπες και να παραδόσεις το όνομα Μακεδονία. Θα είναι δύσκολη περίοδος. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε υπερήφανοι».

Σχολιάζοντας τη στάση του Πάνου Καμμένου που λέει ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία όταν και εφόσον έρθει στη Βουλή τόνισε: «Δεν είναι έντιμο προς την ιστορία να λέμε ότι όταν έρθει στη Βουλή θα κάνω τα πάντα για να μην ψηφιστεί».

Ο ανεξάρτητος – πλέον – βουλευτής αποκάλυψε στο «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι στην ΚΟ των ΑΝΕΛ συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά.

 

Σε ερώτηση γιατί δεν προχώρησε εξήγησε: «Χρειαζόντουσαν 50 υπογραφές που δεν τις είχαμε και δεν υπήρχε χρόνος να τις αναζητήσουμε».

Τόνισε πως εφόσον οι ΑΝΕΛ δεν ψηφίσουν τη συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή δε σημαίνει κάτι αφού «Τότε θα είναι αργά. Η καταψήφιση δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσει. Είναι μια ζαριά για τη Μακεδονία μας που δεν θέλω να ρίξω».

Ο κ. Καμμένος τόνισε πως «δεν ανοίγει καμία πόρτα. Θα ξεκινήσω διαδικασίες παραίτησης από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής. Δεν ανοίγει καμία πόρτα, είναι στιγμές περισυλλογής».

Τέλος σημείωσε πως «δεν υπάρχει κανένας δίαυλος (σ.σ. με τη ΝΔ). Έχω να πάω διακοπές μετά από τέσσερα χρόνια. Θα πάω και στα συλλαλητήρια. Μέχρι τις επόμενες εκλογές βλέπουμε».

 

«Θα μας ζητήσουν να αλλάξουμε το όνομα του αεροδρομίου ‘Μακεδονία’. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μου έλεγαν να πούμε το αεροδρόμιο ‘Μίκρα’ για να μην είναι σωβινιστικό», είπε ο κ. Καμμένος προσθέτοντας ότι «θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου στην Μακεδονία και τη Θράκη».


σχετικα αρθρα