current views are: 6

19 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση08:31

Συνάντηση Μεϊμαράκη – Μητσοτάκη: Στη μάχη της Β’ Αθηνών ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ

«Σύγκρουση» παλαιών και νέων στελεχών

Δημοσίευση 08:31’

«Σύγκρουση» παλαιών και νέων στελεχών

Την ώρα που στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Κινήματος Αλλαγής έχουν προκληθεί τριγμοί, μετά τη συμφωνία για τη «Βόρεια Μακεδονία», στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως δημιουργούνται ζητήματα μεταξύ του «παλιού» και του «νέου». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε εξέλιξη μια «σύγκρουση» μεταξύ παλιών και νέων στελεχών της παράταξης, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να προσδώσει άλλο πρόσωπο στη ΝΔ έχει τοποθετήσει πολλούς νέους ανθρώπους σε θέσεις του κόμματος. Ωστόσο, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν παραγνωρίζει την πολύτιμη εμπειρία των παλιών στελεχών και προσπαθεί να τα αξιοποιήσει σε καίριες θέσεις. 

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αποκάλυψε ο Τάκης Χατζής στην εκπομπή «Ακραίως» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, με φόντο τις επερχόμενες εκλογές.

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Μεϊμαράκης θα ήταν μια δυναμική προσθήκη στο Επικρατείας, ο κ. Μητσοτάκης του πρότεινε να ριχτεί στη μάχη του σταυρού και συγκεκριμένα στη Β’ Αθήνας, καθώς επιθυμεί να δώσει χώρο στα νέα στελέχη.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όπως όλα δείχνουν ο κ. Μεϊμαράκης θα κατέβει στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθήνας, κάτι που μάλλον θα ισχύσει και για άλλα παλιά στελέχη της παράταξης.


σχετικα αρθρα