current views are: 9

19 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση14:18

Κοντονής για αποδοκιμασίες: Δεν κάνουμε διάλογο με φασίστες και με χιτλερικούς

Για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε έξω από το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών

 

Δημοσίευση 14:18’

Για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε έξω από το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών

 

Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης στις επικρίσεις που δέχθηκε κατά την έξοδό του από το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, όταν μερίδα πολιτών έφτασε στο σημείο να τον αποκαλέσει «προδότη».

Ο κ. Κοντονής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε τοπικά ΜΜΕ στην Έδεσσα, τόνισε ότι «Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά», συμπληρώνοντας ότι «είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει».

Σε σχέση με το ίδιο περιστατικό, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πληροφορήθηκε ότι σε μία άλλη ομάδα, «πάλι 10-15 ατόμων, υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κάτι που απέδωσε στη «μεγάλη ταραχή» όπως είπε, που «βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Για την ανοικοδόμηση νέου δικαστικού μεγάρου στα Γιαννιτσά, είπε ότι «προκαλεί μεγάλη ταραχή στην τοπική Νέα Δημοκρατία» και πρόσθεσε «Τους καταλαβαίνω τους ανθρώπους, έχουν τα προβλήματά τους, θα τα πολλαπλασιάσει η κυβέρνηση γιατί θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα υπέρ του λαού του νομού και των δύο πόλεων, της Έδεσσας και των Γιαννιτσών και να ξέρουν ότι ο φαύλος κύκλος και ο κατήφορος του εθνικισμού δεν βοήθησε ποτέ κανέναν».


σχετικα αρθρα