ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σγουρίδης: Ο Λαζαρίδης, ο Κατσίκης και εγώ δεχόμαστε απειλές για τις ζωές μας

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2018, 10:29 / Ανανεώθηκε 21 Ιουνίου 2018, 11:22
Σγουρίδης: Ο Λαζαρίδης, ο Κατσίκης και εγώ δεχόμαστε απειλές για τις ζωές μας
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

«Υπάρχουν και από το διαδίκτυο απειλητικές αναφορές», τόνισε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες. Έχουν απειλήσει και εμένα».

Αυτό αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο EpsilonTV.

«Συμφωνία θα έχουμε όταν ψηφιστεί στη σκοπιανή Βουλή και κατόπιν έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο να ψηφιστεί. Εμείς οι ΑΝΕΛ έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι αυτή την συμφωνία δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε, ζητάμε αυξημένη πλειοψηφία για να μπορέσουν επιτέλους να πέσουν οι μάσκες», σημείωσε ο κ. Σγουρίδης.

Αναφορικά με τη δήλωση του για μη στήριξη της κυβέρνησης σε μια νέα πρόταση δυσπιστίας και τις διαψεύσεις από τον κ. Παπαχριστόπουλο και τον κ. Κουίκ ανέφερε ότι «Είπε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και στη συνέντευξη Τύπου ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει αυτή η συμφωνία. Το ‘ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει η συμφωνία’ νομίζω τα λέει όλα», τόνισε.

«Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες. Έχουν απειλήσει και εμένα. Υπάρχουν και από το διαδίκτυο απειλητικές αναφορές. Είναι άδικο οι ΑΝΕΛ να άρουν τον σταυρό των αμαρτιών και των πολιτικών λαθών όλων αυτών που μας κουνούν το δάχτυλο σήμερα. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καθαρή θέση», τόνισε ο κ. Σγουρίδης.