current views are: 2

22 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση11:17

Φιέστα Τσίπρα – Καμμένου στο Ζάππειο για το χρέος

Στις 19:30, ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει ομιλία ενώπιον των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο Ζάππειο.

Δημοσίευση 11:17’

Στις 19:30, ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει ομιλία ενώπιον των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο Ζάππειο.

Πανηγυρική εκδήλωση ετοιμάζει η κυβέρνηση, ύστερα από την απόφαση του Eurogroup για το ελληνικό χρέος.

Ειδικότερα, στις 19:30, ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει ομιλία ενώπιον των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο Ζάππειο. 

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει ομιλία στις κοινοβουλευτικές ομάδες ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 19:30. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο του Ζαππείου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Μαξίμο.

Νωρίτερα, μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, έκανε λόγο για μια ιστορική απόφαση «που διαμορφώνει μία κατάσταση βιωσιμότητας για το ελληνικό χρέος».

Ήρθε ύστερα από μεγάλες δυσκολίες οκτώ χρόνων και τριών προγραμμάτων και αξίζουν όλες οι προσπάθειες που έγιναν, σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος, γιατί «διαμορφώνεται μία νέα κατάσταση για την κοινωνία και την οικονομία».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για ανάπτυξη «χωρίς τον βραχνά του χρέους ως διαρκή ενόχληση» και πρόσθεσε ότι η απόφαση εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και πλέον υπάρχει η δυνατότητα να εξασφαλίζονται χρήματα για την ελληνική οικονομία και το ελληνικό Δημόσιο «χωρίς άγχος, χωρίς πιέσεις, ακόμα και κάτω από τις πιο δυσμενείς συνθήκες».

Όπως είπε, το κριτήριο που είχε η Ελλάδα να είναι πειστική στις αγορές «δικαιώθηκε και ικανοποιήθηκε απολύτως» και τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός μπορεί να χαμογελάσει».


σχετικα αρθρα