ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιοι έδωσαν το παρών στην πανηγυρική εκδήλωση για τη συμφωνία στο Eurogroup

Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2018, 19:08 / Ανανεώθηκε 22 Ιουνίου 2018, 20:12
Ποιοι έδωσαν το παρών στην πανηγυρική εκδήλωση για τη συμφωνία στο Eurogroup
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Μεταξύ των υπουργών που έδωσαν το παρών στο Ζάππειο ήτανι ο Πάνος Καμμένος, η Έφη Αχτσιόγλου, Σταύρος Κοντονής, Χρήστος Σταθάκης και Σταύρος Κοντονής.

Υπό την παρουσία υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Ζάππειο κοινή συνεδρίαση των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στον απόηχο της χθεσινής συμφωνίας που επετεύχθη στο Eurogroup.

Μεταξύ των υπουργών που έδωσαν το παρών στο Ζάππειο ήταν ο Πάνος Καμμένος, η Έφη Αχτσιόγλου, Σταύρος Κοντονής, Χρήστος Σταθάκης και Σταύρος Κοντονής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες της αποψινής "φιέστας" η οποία όπως διαφαίνεται θα έχει κλίμα πανηγυρικό λόγω των χθεσινών εξελίξεων.

Τελικά φόρεσε γραβάτα

Το γεγονός ωστόσο που αποτέλεσε θέμα της εκδήλωσης είναι η παρουσία του Πρωθυπουργού με κόκκινη γραβάτα, κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχαμε ξαναδεί καθώς όπως ο ίδιος συνήθιζε να λέει θα έκανε μόλις ρυθμιζόταν το ζήτημα του χρέους. 

Μάλιστα ο ίδιος αστειεύτηκε για την γραβάτα, λέγοντας πως έχει μια δυσκολία αλλά θα την συνηθίσει, επαναλαμβάνοντας πως τα στοιχήματα είναι για να τηρούνται.