current views are: 6

22 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση18:19

ΝΔ: Επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου ο Τσίπρας

Σφοδρή επίθεση για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Ζάππειο

Δημοσίευση 18:19’

Σφοδρή επίθεση για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Ζάππειο

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ομιλία του στο Ζάππειο, στην εκδήλωση για τη συμφωνία στο Eurogroup.

«Η φαιδρή εικόνα του κ. Τσίπρα, με τη γραβάτα-δώρο του κ. Ζάεφ δεν επιτρέπει κανένα σχόλιο για τα ψέματα που τη συνόδευσαν. Μέχρι εδώ, όμως. Οι Έλληνες δεν έχουν πάθει ανοσία στην ανοησία. Και προσβάλλονται όταν στη θέση του Πρωθυπουργού τους αντικρίζουν, δυστυχώς, έναν αδίστακτο υποκριτή, επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου», αναφέρει η ΝΔ και συνεχίζει:

«Το βεστιάριο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πλούσιο και μπορούν να μεταμφιέζονται όπως θέλουν. Αλλά οι θεατές έφυγαν. Μόνο ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτή τη θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα. Ευτυχώς φτάνει στο τέλος της».

Διαβάστε επίσης:

►Μητσοτάκης για Eurogroup: Να διεξαχθεί προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση

►Τσίπρας σε Καμμένο: Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πολλές μάχες να δώσουμε

Νωρίτερα, σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, επεσήμανε αναφερόμενος στη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Προκόπη Παυλόπουλο, ότι «ακόμη και από τυπικούς διάλογους που γίνονται σε προκαθορισμένο σκηνικό, προκύπτουν αλήθειες: Ο κ. Τσίπρας, υμνώντας την φιλοευρωπαϊκή στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το 2015, χωρίς ντροπή ομολόγησε δημοσίως πως με το δημοψήφισμα έπαιξε την Ελλάδα στα ζάρια, χωρίς να τον ενδιαφέρει η έξοδός της από το ευρώ. «Είχατε δίκιο» λέει τώρα στους πολίτες που πριν από τρία χρόνια απαξίωνε, ενώ διεκδικούσαν το αυτονόητο: την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη».

«Με τον ίδιο κυνισμό αποφεύγει να μιλήσει για τα δύο αχρείαστα μνημόνια με τα οποία επιβάρυνε τους Έλληνες. Για τη γενικευμένη λιτότητα και την φοροκαταιγίδα μιας τριετίας. Και για τις νέες περικοπές που έρχονται σε λίγους μήνες σε συντάξεις, επιδόματα, μισθούς και αφορολόγητο. Θρασύς και αλαζόνας, εξακολουθεί να προσβάλλει τη νοημοσύνη των Ελλήνων. Και αστειεύεται με γραβάτες και άλλες φαιδρότητες, ενώ θα πληρώνουμε για πολλά ακόμη χρόνια τις επιλογές του», είχε αναφέρει στη συνέχεια και είχε προσθέσει:

«Η ρύθμιση που πήρε για το χρέος», συνεχίζει, «απέχει πολύ όχι μόνον από τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει, αλλά και από τις δεσμεύσεις που είχε εξασφαλίσει η Ελλάδα από τους εταίρους της ήδη από το 2012. Δεν θα αφήσουμε την αδίστακτη προπαγάνδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να κρύψει τις ολέθριες επιλογές τους με φιέστες και νέα ψέματα.


σχετικα αρθρα