current views are: 11

24 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση10:29

Απάντηση κύκλων Στουρνάρα στα όσα είπε ο Παππάς στο «Ακραίως»: Στις 2 Ιουλίου τα σπουδαία

«Θα ήθελα να ακούσω την κεντρική τράπεζα να μιλήσει για τη συμφωνία», είπε νωρίτερα στον Τάκη Χατζή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Δημοσίευση 10:29’
Στουρνάρας

«Θα ήθελα να ακούσω την κεντρική τράπεζα να μιλήσει για τη συμφωνία», είπε νωρίτερα στον Τάκη Χατζή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Η Ελλάδα κέρδισε με τη συμφωνία του Eurogroup, τόνισε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον Τάκη Χατζή και το «Ακραίως» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής «κάρφωσε» ωστόσο τον Γιάννη Στουρνάρα καθώς η ΤτΕ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για τη συμφωνία.

«Θα ήθελα να ακούσω την κεντρική τράπεζα να μιλήσει για τη συμφωνία. Γιατί άκουσα τον κ. Στουρνάρα να μιλά για προληπτική γραμμή», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην αναφορά του κ. Παππά κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδας σχολίαζαν: «Στις 2 Ιουλίου τα σπουδαία».

Όπως αναφέρει το Βήμα, ο διοικητής θα απαντήσει «θεσμικά κι όχι με διαρροές» στις 2 Ιουλίου οπότε και θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση της ΤτΕ για τις εξελίξεις στην οικονομία. «Θα την πάρει στα χέρια του και ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης», τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι.

«Έτσι θα πράξει και τώρα και θα υπάρχουν… εκπλήξεις στην τοποθέτησή του. Η οικονομία δεν είναι παιχνίδι διαρροών, ούτε για άσχετους που μιλάνε τελευταία χωρίς να έχουν βασικές οικονομικές γνώσεις. Ας περιοριστούν σε όσα ξέρουν, άλλωστε η οικονομική πολιτική δεν χαράσσεται στο… facebook», λένε όσοι τον γνωρίζουν.


σχετικα αρθρα