current views are: 4

27 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση09:18

Δρόσος στο «Ακραίως»: Μη αναμενόμενη η παραίτηση Λαζαρίδη – Να παραδώσει την έδρα

«Μη αναμενόμενη η παραίτηση Λαζαρίδη. Να παραδώσει την έδρα»

Δημοσίευση 09:18’

«Μη αναμενόμενη η παραίτηση Λαζαρίδη. Να παραδώσει την έδρα»

«Υπάρχει μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και κατ’ επέκταση της πολιτικής ζωής του τόπου λόγω επιχειρηματικών συμφερόντων» υποστήριξε ο γενικός γραμματέας των ΑΝΕΛ Ευθύμης Δρόσος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ και παρέπεμψε «στη δήλωση του κ. Τζανακόπουλου, ο οποίος μίλησε για συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Ο κ. Δρόσος επισήμανε ότι «η ανεξαρτητοποίηση του κ. Λαζαρίδη δεν ήταν αναμενόμενη. Έδινε όρκους πίστης στον πρωθυπουργό και τον κ. Καμμένο. Μάλιστα ήταν εισηγητής κατά της πρότασης μομφής. Και στο Ζάππειο χειροκροτούσε τους κ.κ. Τσίπρα, Καμμένο».

Ερωτώμενος αν θεωρεί ότι χρηματίστηκε ο κ. Λαζαρίδης απάντησε: «Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, μιλώ για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα», και κάλεσε τον βουλευτή να παραδώσει την έδρα. «Η έδρα ανήκει στους ΑΝΕΛ και στον Πάνο Καμμένο. Οι ΑΝΕΛ πέρασαν πολλές δοκιμασίες, άντεξαν, αντέχουν και θα αντέξουν. Οι πιέσεις, οι απειλές δεν μας πτοούν. Η εισβολή κουκουλοφόρων στο γραφείο του κ. Κατσίκη εντάσσονται στο πλαίσιο των πιέσεων. Οι αντοχές μας είναι εξαιρετικά ισχυρές».


σχετικα αρθρα