current views are: 6

27 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση12:35

Πατούλης: Οι πολίτες της Αττικής πληρώνουν τον λογαριασμό

Επίθεση κατά της Ρένας Δούρου

Δημοσίευση 12:35’

Επίθεση κατά της Ρένας Δούρου

Πυρά κατά της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου εξαπολύει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τις πλημμύρες από τις χθεσινές βροχοπτώσεις στη δυτική Αττική και την πρόσφατη κατάρρευση τμήματος του ΧΥΤΑ Φυλής.

Σύμφωνα με τον κ. Πατούλη, «έπρεπε να περάσουν σχεδόν τέσσερα χρόνια, για να σκάσει η “φούσκα” Δούρου. Δυστυχώς, όμως, τον λογαριασμό της ανεπάρκειάς της, θα τον πληρώσουν οι πολίτες του Λεκανοπεδίου.

Οι 24 νεκροί συνάνθρωποί μας από τις πλημμύρες του προηγούμενου Νοεμβρίου στη Μάνδρα δεν ευαισθητοποίησαν και δεν κινητοποίησαν επαρκώς την κα Περιφερειάρχη. Με αποτέλεσμα σήμερα, επτά μήνες μετά, να μην έχει ξεκινήσει ούτε ένα έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή».

Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, τον λογαριασμό «τον πληρώνουν τα 4 εκατομμύρια των κατοίκων του Λεκανοπεδίου, που πνίγηκαν στα σκουπίδια για περισσότερες από δέκα ημέρες, εξαιτίας της απουσίας εναλλακτικού σχεδίου σε περίπτωση κλεισίματος της Φυλής. Πληρώνουν ακριβά την ανικανότητά της να σχεδιάσει και να εφαρμόσει έναν ρεαλιστικό κι εφαρμόσιμο περιφερειακό σχεδιασμό για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Ο κορεσμός της Φυλής είναι η επόμενη μεγάλη βόμβα που “θα σκάσει” και θα πνίξει στο σκουπίδι την Αττική, εξαιτίας της έλλειψης εναλλακτικού πλάνου. Και η ευθύνη θα ανήκει αποκλειστικά στην κυρία Δούρου.

Θα τον πληρώσουν στο άμεσο μέλλον οι εκατοντάδες κάτοικοι του Γραμματικού, που πίστεψαν προεκλογικά την κα Δούρου ότι δεν θα κατασκευάσει ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, αλλά τώρα διαπιστώνουν ότι τους έλεγε ψέματα».


σχετικα αρθρα