current views are: 12

27 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση13:51

Κατσίκης για επίθεση στο γραφείο του: Αμφισβητώ πως ήταν ο Ρουβίκωνας

«Αφήστε με να έχω τις αμφιβολίες μου και οι έρευνες θα δείξουν τι ισχύει».

Δημοσίευση 13:51’

«Αφήστε με να έχω τις αμφιβολίες μου και οι έρευνες θα δείξουν τι ισχύει».

Σε ευθεία αμφισβήτηση της ταυτότητας της ομάδας εκείνων που έκαναν το πρωί την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο, προχώρησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης.

Μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το μεταφορικό ισοδύναμο, ο κ. Κατσίκης χαρακτήρισε την προκήρυξη που εκδόθηκε «κακέκτυπο προηγούμενων τρομοκρατικών οργανώσεων όπως είναι το μακροσκελές κείμενο ανάληψης ευθύνης», σημειώνοντας πως: «Την ταυτότητα των οποίων προσωπικά προβληματίζομαι και αμφισβητώ. Όταν θα έχω εκείνα τα στοιχεία από ποιον τότε ευχαρίστως τα στοιχεία θα είναι στην διάθεσή σας».

«Επειδή βαραίνει και εμένα η ευθύνη σε αυτό το προσωπικό θέμα κάντε λίγο υπομονή για να δούμε αν πρόκειται για το Ρουβίκωνα και αν αυτή η οργάνωση είχε μάθει τόσο καλά το μάθημά της από τα φροντιστήρια που είχε κάνει και ήταν αποτυχημένη τόσο η επίθεση όσο και η ανάληψη ευθύνης», πρόσθεσε με νόημα και απαντώντας σε βουλευτές είπε: «αφήστε με να έχω τις αμφιβολίες μου και οι έρευνες θα δείξουν τι ισχύει».

Διαβάστε επίσης:

►Ρουβίκωνας: Εμείς πήγαμε να μπούμε στο γραφείο του Κατσίκη

«Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10 στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές», είχε αναφέρει νωρίτερα ο Ρουβίκωνας, σε κείμενο που φιλοξενείται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Οι κουκουλοφόροι αποκαλύφθηκαν

«Η ανάληψη ευθύνης από τον Ρουβίκωνα για την εισβολή στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Κατσίκη είναι αποκαλυπτική προθέσεων και στοχεύσεων» δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Μόνο τυχαίο δεν είναι τα γεγονός ότι η επιχείρηση εκφοβισμού και τρομοκράτησης του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τη συγκεκριμένη ομάδα φαίνεται να συνδυάζεται με την εξέλιξη ενός οργανωμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης της κυβερνητικής πλειοψηφίας από επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα.

Έπεσαν οι κουκούλες, οι κουκουλοφόροι αποκαλύφθηκαν.

Οι κουκουλοφόροι του Ρουβίκωνα έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Στόχευαν στον εκφοβισμό και στο φίμωμα της φωνής των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και επεδίωξαν να ποδηγετήσουν απροκάλυπτα τον τρόπο λειτουργίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος. Να το ξέρουν όμως, η επιχείρηση τρομοκράτησης πέφτει στο κενό.

Οι βουλευτές και τα στελέχη των ΑΝΕΛ δεν εκφοβίζονται και δεν φιμώνονται. Παραμένουν όρθιοι στις επάλξεις, ταγμένοι στις αρχές και τις αξίες που υπηρετούν.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν τρομοκρατούνται».


σχετικα αρθρα