current views are: 4

1 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση08:56

Λαφαζάνης στο «Ακραίως»: Στημένες οι δημοσκοπήσεις που μας δείχνουν εκτός Βουλής

«Αν ήμασταν στη Βουλή, αυτή η κυβέρνηση θα είχε τελειώσει», πρόσθεσε.

Δημοσίευση 08:56’

«Αν ήμασταν στη Βουλή, αυτή η κυβέρνηση θα είχε τελειώσει», πρόσθεσε.

Στο σχέδιο της κυβέρνησης να σπάσει την Β’ Αθηνων αναφέρθηκε μιλώντας στον Τάκη Χατζή και το Ακραίως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τονίζοντας πως «τα προβλήματα του πολιτικού συστήματος δεν λύνονται με το σπάσιμο της περιφέρειας».

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ έκανε λόγο για «διεφθαρμένο και παρακμιακό το πολιτικό σύστημα» και τόνισε πως η κυβέρνηση «ενισχύει τη λεηλασία των λαϊκών περιουσιών».

Παράλληλα, εξήγησε πως στο πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν και ο ίδιος υπουργός «υπήρχε απαγόρευση πλειστηριασμού α’ κατοικίας κάτω των 300.000 ευρώ».

«Δεν επρόκειτο να δεχθώ να συμμετέχω σε κυβέρνηση που επιτρέπει πλειστηριασμό α’ κατοικίας», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης και υποστήριξε πως «αν υπήρχε δραχμή, η χώρα δεν θα περνούσε καμία κρίση».

«Όσο είμαστε κάτω από τη γερμανική μπότα μέσα σε ένα γερμανικό φρούριο (σ.σ. την Ευρωζώνη), δεν έχουμε καμία ελπίδα», ξεκαθάρισε ο κ. Λαφαζάνης.

Χαρακτήρισε «στημένες» τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τη Λαϊκή Ενότητα εκτός βουλής και πρόσθεσε πως «αν ήμασταν στη Βουλή, αυτή η κυβέρνηση θα είχε τελειώσει».


σχετικα αρθρα