current views are: 3

4 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση10:39

Τζανακόπουλος: «Υπό συζήτηση, όταν έρθει η ώρα, η πρόταση Καμμένου για τους 180»

«Η ΝΔ θέλει την περικοπή των συντάξεων»

Δημοσίευση 10:39’

«Η ΝΔ θέλει την περικοπή των συντάξεων»

«Υπό συζήτηση, όταν κι εφόσον έρθει η ώρα, η πρόταση Καμμένου για τους 180», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών. Παράλληλα, αναφερόμενος στην επίσκεψη του Πιερ Μοσκοβισί στην Αθήνα, υπογράμμισε πως «επιβεβαίωσε το οριστικό τέλος της περιόδου των μνημονίων», ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει σφοδρή κριτική στη Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «θλιβερούς πρωταγωνιστές που βρίσκονται σε πανικό.

Διαβάστε ακόμη: Επιμένει ο Καμμένος για τα Σκόπια: «Ένταξη στο ΝΑΤΟ μόνο όταν εκπληρώσουν τους όρους της συμφωνίας»

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τόνισε πως «είναι, πλέον, σαφές ότι η Ελλάδα εισέρχεται σε μία νέα εποχή, απαλλαγμένη από διαρκείς και -πολλές φορές- παράλογους εξωτερικούς καταναγκασμούς».

«Οι θλιβεροί πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος, της περιόδου 2010-2014, βρίσκονται αυτές τις μέρες σε πανικό. Και χάνουν κάθε αξιοπιστία και σοβαρότητα, καθώς βλέπουν ότι το καταστροφολογικό τους αφήγημα, έχει την ίδια ημερομηνία λήξης με τα μνημόνια» σημείωσε και έφερε ως «χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του πανικού» τη χθεσινή τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ, κ. Χατζηδάκη, από το βήμα της Βουλής».

«Η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για τις συνθήκες ζωής των πολιτών. Θέλει την περικοπή των συντάξεων» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Όπως σημείωσε, «με την ίδια αμηχανία ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε και αυτός να κάνει παρατήρηση στον επίτροπο που κατεδάφισε το αντιπολιτευτικό του αφήγημα, αλλά στέρησε και το άλλοθι για το βαθιά αντικοινωνικό πρόγραμμα της ΝΔ».


σχετικα αρθρα