current views are: 7

5 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση09:20

Παραιτείται τη Δευτέρα ο Δ. Καμμένος από αντιπρόεδρος της Βουλής

Το ανακοίνωσε στον πρόεδρο της Βουλής

Δημοσίευση 09:20’

Το ανακοίνωσε στον πρόεδρο της Βουλής

Τέλος στο κοινοβουλευτικό σίριαλ των ημερών βάζει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος ανακοίνωσε στον πρόεδρο της Βουλής, πως παραιτείται από τη θέση του αντιπροέδρου.

Ο κ. Καμμένος που όλο το προηγούμενο διάστημα δήλωνε πως δεν έχει σκοπό να προβεί στις σχετικές ενέργειες, υποχρεώνοντας την πλειοψηφία να καταθέσει πρόταση μομφής προκειμένου να λάβει το λόγο από το βήμα και να πολιτικολογήσει, αποφάσισε τελικά να ακολουθήσει την κοινοβουλευτική τάξη.

«Συναντήθηκε με τον κ. Βούτση στο γραφείο του, σε πολύ καλό κλίμα, καλύτερο δεν γινόταν», είπε αρχικά ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Τη Δευτέρα θα συμμετάσχω στη διάσκεψη γιατί πρέπει να είναι παρών ο αντιπρόεδρος και στη συνέχεια θα υποβάλω την παραίτησή μου».

Πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πρόσωπο που θα επιλέξουν οι ΑΝΕΛ για αντικαταστάτη, αν και πρακτικά οι επιλογές που έχουν δεν είναι πολλές. Οι υποψήφιοι είναι ένας εκ των Θ. Παπαχριστόπουλο (αν και ο ίδιος δηλώνει πως δεν το επιθυμεί), ο Κ. Κατσίκης και Κ. Ζουράρις. Η ψηφοφορία τέλος αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη βδομάδα, πριν δηλαδή η Βουλή κλείσει τις εργασίες της μπαίνοντας σε θερινά τμήματα.


σχετικα αρθρα