current views are: 4

8 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση15:55

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει απαντήσεις ο Μητσοτάκης για τις σχέσεις με Φρουζή

Η Κουμουνδούρου με ανακοίνωσή της κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «για άλλη μια φορά συνελήφθη ψευδόμενος στη Βουλή»

Δημοσίευση 15:55’

Η Κουμουνδούρου με ανακοίνωσή της κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «για άλλη μια φορά συνελήφθη ψευδόμενος στη Βουλή»

Να απαντήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έναντι ποιων “ανταλλαγμάτων” ο κ. Φρουζής, της Novartis, του οργάνωσε προεκλογικές συναντήσεις στήριξης με επιφανείς επιχειρηματίες και ποια “γραμμάτια” του ξεπληρώνει σήμερα “καλύπτοντας” το σκάνδαλο και μιλώντας για “σκευωρία”, ζητάει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Στη συζήτηση στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η σχέση του με τον κ. Φρουζή της Novartis υπήρξε απολύτως τυπική και στο πλαίσιο των κοινωνικών του συναναστροφών.

Στα emails του κ. Φρουζή, όμως, προς τον κ. Μητσοτάκη, που αποκάλυψε η εφημερίδα Documento, ο ισχυρός άνδρας της Novartis διοργανώνει προεκλογικές συναντήσεις με σημαντικούς επιχειρηματίες, προφανώς προκειμένου οι τελευταίοι να ενισχύσουν τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης που για άλλη μια φορά συνελήφθη ψευδόμενος στη Βουλή, οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Έναντι ποιων ανταλλαγμάτων ο «εντιμότατος» φίλος του, κ. Φρουζής του οργάνωσε προεκλογικές συναντήσεις στήριξης με επιφανείς επιχειρηματίες για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ;

Ποια είναι τα γραμμάτια που ξεπληρώνει σήμερα προς τον «εντιμότατο» φίλο του, καλύπτοντας το σκάνδαλο και μιλώντας για σκευωρία;

ΥΓ. Προς στιγμής είχαμε πιστέψει πως η μεγάλη πρωτοτυπία του σκανδάλου Novartis ήταν πως αποτελούσε το πρώτο μεγάλο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης από το οποίο απουσίαζε το όνομα Μητσοτάκης. Δυστυχώς διαψευστήκαμε».


σχετικα αρθρα