current views are: 9

9 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση18:02

Νέος γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ ο Σταμάτης Μαλέλης

Καθήκοντα γραμματέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής αναλαμβάνει επίσημα ο  γνωστός δημοσιογράφος, Σταμάτης Μαλέλης

Δημοσίευση 18:02’

Καθήκοντα γραμματέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής αναλαμβάνει επίσημα ο  γνωστός δημοσιογράφος, Σταμάτης Μαλέλης

Καθήκοντα γραμματέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής αναλαμβάνει επίσημα ο  γνωστός δημοσιογράφος, Σταμάτης Μαλέλης όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος το περασμένο διάστημα εξέφρασε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο κ. Μαλέλης έχει εμπλακεί στη δημιουργία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ενώ η παρουσία του στον χώρο των Media είναι πλούσια και περιλαμβάνει σημαντικές δράσεις.

Ο Σταμάτης Μαλέλης υπήρξε Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR CHANNEL.

Είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων.

Από το 1977 έως το 1982 εργάστηκε στην εφημερίδα Καθημερινή. Για το διάστημα 1982 έως 1989 εργάστηκε στην ΕΡΤ και παράλληλα αρθρογραφούσε στον Ελεύθερο τύπο στον οποίο εργάστηκε από το 1988 έως το 1991.

Εργάστηκε στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 σαν Αρχισυντάκτης από το 1988 έως το 1991 ενώ από το 1991 έως το 1993 διετέλεσε Αρχισυντάκτης και Διευθυντής Σύνταξης στο MEGA CHANNEL.

Υπήρξε Διευθυντής Ειδήσεων αλλά και Διευθυντής Προγράμματος στον Alpha και στον ΣΚΑΪ.

Είναι συντάκτης του βιβλίου «Στιγμές Τηλεόρασης» και συνεχίζει την συγγραφική του πορεία συγγράφοντας νέα βιβλία δημοσιογραφίας.

Εχει αρθρογραφήσει για τις εφημερίδες Κυρ. Ελευθεροτυπία, Πρώτο Θέμα, Ελεύθερος Τύπος, Απογευματινή και Παρασκευή+13 ενώ ως φοιτητής υπήρξε αρθρογράφος στα περιοδικά ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και ΦΟΙΤΗΤΗΣ.

Από το 2009 έως σήμερα διδάσκει και διευθύνει τη σχολή Δημοσιογραφίας και Νέων Μέσων Επικοινωνίας «New Media Studies».


σχετικα αρθρα