current views are: 9

11 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση08:15

Θεοδωράκης: «Ο Καμμένος ανάλογα με τα ξενύχτια του, αλλάζει τις θέσεις του»

«Απαράδεκτο ένας εθνολαϊκιστής, ακραίων απόψεων και απρόβλεπτων αντιδράσεων να είναι στο υπουργείο Άμυνας»

Δημοσίευση 08:15’

«Απαράδεκτο ένας εθνολαϊκιστής, ακραίων απόψεων και απρόβλεπτων αντιδράσεων να είναι στο υπουργείο Άμυνας»

Σκληρή κριτική στον Πάνο Καμμένο άσκησε ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή την παρουσία του υπουργού Άμυνας στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, σήμερα και αύριο, με διαφορετική γραμμή από αυτή των Τσίπρα – Κοτζιά.

«Απαράδεκτο ένας εθνολαϊκιστής, ακραίων απόψεων και απρόβλεπτων αντιδράσεων να είναι στο υπουργείο Άμυνας. Ανάλογα με τα ξενύχτια του, αλλάζει τις θέσεις του. Είναι κακό παράδειγμα απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις.(…) Ο Καμμένος είναι στο κορόνα – γράμματα και σε άλλα τυχερά παιχνίδια…», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού στην εκπομπή «Τώρα» στον ΣΚΑΪ, υπογραμμίζοντας ότι είναι αναγκαία μια ενιαία γραμμή απέναντι στα εθνικά θέματα, χαρακτηρίζοντας τη διαφοροποίηση του Π. Καμμένου «πρόβλημα του Τσίπρα που πρέπει να το λύσει».

Σχολιάζοντας την απουσία της κυβέρνησης από την ορκωμοσία Ερντογάν, είπε: «Δεν ξέρω αν η απουσία του Τσίπρα ήταν μέρος κάποιου εθνικού σχεδιασμού. Ας κάναμε ένα εμπάργκο. Ελπίζω η παρουσία της Μπακογιάννη να ήταν σε γνώση της κυβέρνησης».

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στα συλλαλητήρια που γίνονται καθημερινά κατά της συμφωνίας των Πρεσπών: «Χρυσή Αυγή και ακροδεξιές ομάδες βρίσκουν ευκαιρία έκφρασης και περνούν τα ακραία συνθήματά τους. Εμείς δεν θέλουμε να ενισχύσουμε την πολιτική της πλατείας. Δεν μπορούν αν εξουσιάζουν οι μικρές πλατείες», τονίζοντας πως «Δεν έχω δει να έχει ακροδεξιά ατζέντα ο Μητσοτάκης».

Μιλώντας για το διαζύγιο από το Ποτάμι, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε: «Έχει μια συντηρητική ρότα το ΚΙΝΑΛ που δεν ενδιαφέρει το Ποτάμι. Ακούσαμε πολλές κουβέντες για το παρελθόν του ΚΙΝΑΛ».

Για το πολιτικό «αύριο» του Ποταμιού ξεκαθάρισε: «Θα κατέβουμε αυτοδύναμοι στις εκλογές», χαρακτηρίζοντας «αστείο» το σενάριο των τριπλών εκλογών, ενώ εκτίμησε ότι θα στηθούν κάλπες τον Μάιο.

«Η συμφωνία των Πρεσπών δεν θα έρθει σε αυτή τη Βουλή. Θα είναι η πρώτη που θα έρθει για ψήφιση με τη νέα κυβέρνηση», εκτίμησε.


σχετικα αρθρα