current views are: 9

11 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση11:11

Ντ. Μπακογιάννη: Είχα ενημερώσει τον Έλληνα πρέσβη για το ταξίδι μου στην Άγκυρα

Η απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε

Δημοσίευση 11:11’

Η απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε

“Είχα ενημερώσει τον Έλληνα πρεσβευτή για το ταξίδι μου στην Άγκυρα” δήλωσε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε από το Μαξίμου και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, με αφορμή την παρουσία της στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ, είπε πως της έκανε φοβερή εντύπωση ο κ. Τσίπρας, “ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι στην εξωτερική πολιτική πως οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι απολύτως απαραίτητοι”.

Πρόσθεσε πως δεν είναι η πρώτη φορά που όταν έχει κάποια δυνατότητα τη χρησιμοποιεί για το καλό του εθνικού θέματος. “Αυτά είναι αυτονόητα για έναν υπεύθυνο πολιτικό” συνέχισε. 

Παράλληλα, σημείωσε ότι για την επίσκεψή της στην Άγκυρα ήταν απολύτως ενήμερος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ερώτηση για την τροπολογία των 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Μάιο, η κ. Μπακογιάννη επιτέθηκε με δριμύτητα στον ΣΥΡΙΖΑ. “Είναι σαφές ότι, όταν οι πολίτες προσέλθουν σε τέσσερις κάλπες, θα γίνει το έλα να δεις” ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να αφήσει πίσω του συντρίμμια, να αφήσει πίσω του το χάος”.


σχετικα αρθρα