ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύγκρουση κυβέρνησης - ΝΔ για την τροπολογία Σκουρλέτη

Δημοσίευση 11 Ιουλίου 2018, 20:17 / Ανανεώθηκε 11 Ιουλίου 2018, 23:39
Σύγκρουση κυβέρνησης - ΝΔ για την τροπολογία Σκουρλέτη
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Τσίπρας «ελπίζει να προκαλέσει σύγχυση» στους ψηφοφόρους, λέει η ΝΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για «κραυγαλέα απόδειξη του πανικού της κυβέρνησης» κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση μετά την ανακοίνωση ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα με τις ευρωεκλογές.

«Όσα ευτράπελα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες με τις διαρκείς αλλαγές στην ημερομηνία διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών, δεν αποτελούν παρά την πιο κραυγαλέα απόδειξη του πανικού της κυβέρνησης. Ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι αν συμπέσουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές με τις ευρωεκλογές ή ακόμη και με τις εθνικές εκλογές θα προκαλέσει σύγχυση στους πολίτες» ανακοίνωσε η ΝΔ.

«Ας μην έχει και σε αυτό αυταπάτες. Οσες κάλπες και αν στήσει, όποτε και κι αν τις στήσει, οι πολίτες θα του δείξουν το δρόμο από το Μαξίμου στην Κουμουνδούρου» συνεχίζει.

Και κλείνει με ένα «υστερόγραφο»: «Το αν θα μπορεί να μείνει και στην Κουμουνδούρου, είναι είναι μια άλλη ιστορία…».

Και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Μετά το Βατερλό που υπέστη η ΝΔ με τις δύο σημερινές της ανακοινώσεις και τον διεθνή εξευτελισμό της από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, θεώρησε σκόπιμο να συνεχίσει τον χαρτοπόλεμο, αυτή τη φορά με θέμα την τροπολογία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές» ανακοίνωσε ως απάντηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Συμβουλεύουμε τον κ. Μητσοτάκη, που έχει καταντήσει γραφικός προβλέποντας κάθε δύο εβδομάδες και νέα ημερομηνία εκλογών, να μην εκτίθεται άλλο Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ο κ. Μητσοτάκης θα τις χάσει. Και τότε, θα του ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη».