ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδ. Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Κανένας συνεργάτης μου δεν έχει ούτε ένα ευρώ από τη Novartis

Δημοσίευση 15 Ιουλίου 2018, 10:04 / Ανανεώθηκε 17 Ιουλίου 2018, 12:47
Αδ. Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Κανένας συνεργάτης μου δεν έχει ούτε ένα ευρώ από τη Novartis
Facebook Twitter Whatsapp

«Εδώ και 8 μήνες δεν με έχουν καλέσει ούτε για εξηγήσεις», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Κανένας συνεργάτης μου δεν έχει ούτε ένα ευρώ από τη Novartis», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο «Ακραίως» και τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας δημοσίευμα της Kontranews ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε: «Όλη η συζήτηση στη Βουλή έγινε για να μπορούν να βγαίνουν τέτοια άθλια δημοσιεύματα»

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ακόμα πως «Εδώ και οκτώ μήνες δεν με έχουν καλέσει ούτε για εξηγήσεις για την Novartis. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν βρει τίποτα».

Το δημοσίευμα της είναι η γνωστή λάσπη του Τσίπρα, Καρτερού και του Μαξίμου, υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν είμαι υπέρ του σπασίματος της Β’ Αθηνών»

Αναφερόμενος στην κατάτμηση της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Δεν πιστεύω στις μικρότερες εκλογικές περιφέρεις. Δεν είμαι υπέρ του σπασίματος της Β’ Αθηνών».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα που θα είναι υποψήφιος ο ίδιος αφού όπως είπε επειδή ήταν για χρόνια υποψήφιος στη Β’ Αθηνών έχει υποστηρικτές σε όλη την Περιφέρεια.

«Η Β’ Αθηνών έσπασε οπότε δεν χρειάζεται να το κουβεντιάζουμε πλέον. Αυτό αποφάσισε η Βουλή των Ελλήνων», πρόσθεσε.

«Ο κ. Μητσοτάκης πέτυχε κάτι σπουδαίο. Κατέθεσε πρόταση για την ψήφο των αποδήμων Ελλήνων. Ο Βούτσης δεν όρισε ποτέ τη συζήτηση αλλά τώρα με αφορμή το σπάσιμο της Β’ Αθηνών κατάφερε να δεσμευτεί ο κ. Σκουρλέτης για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Έχουμε τη ρητή δήλωση των κ.κ. Τσίπρα- Σκουρλέτη ότι θα ψηφιστεί η ρύθμιση για την ψήφο των αποδήμων».

Σε σχέση με τις εκλογές ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «οι εκλογές συναρτώνται περισσότερο με την περικοπή των συντάξεων παρά με τη συμφωνία των Πρεσπών».

«Ο αδερφός του πρωθυπουργού δεν καταδικάστηκε γιατί τον ευνόησαν με νόμο»

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε αναφερόμενος σε ένα δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας για ευνοϊκή ρύθμιση δανείου στον αδερφό του πρωθυπουργού.

«Υπάρχει δημοσίευμα στα Παραπολιτικά στο οποίο αναφέρεται ότι τα αδέρφια του Πρωθυπουργού είχαν επιχειρηματικό δάνειο το οποίο δεν εξυπηρετούσαν και από το 2016 έγινε ρύθμιση και πληρώνουν 300 ευρώ το μήνα», είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Ο αδερφός του Πρωθυπουργού δεν καταδικάστηκε για χρέη γιατί τον ευνόησαν με νόμο που ψήφισαν τελευταία στιγμή».

Παρέμβαση Μαντζουράνη

Στο σημείο αυτό έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο δικηγόρος, Γιάννης Μαντζουράνης, τονίζοντας πως λέγονται και γράφονται ανακρίβειες για τον Δημήτρη Τσίπρα.

«Επειδή ακούγονται διάφορες ανακρίβειες για τον Δημήτρη Τσίπρα να θέσω υπόψη σας: Ο κ. Τσίπρας κατηγορήθηκε όχι ότι πλαστογράφησε ο ίδιος την ασφαλιστική ενημερότητα αλλά ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας» εξήγησε επίσης πως δεν υπάρχει ποινή διότι «για να υπάρχει ποινή πρέπει να κριθεί ένοχος κάτι που δεν έγινε».

Απαντώντας ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «Ο νόμος βάσει του οποίου δεν καταδικάστηκε ο κ. Δ. Τσίπρας είναι του 2016», δηλάδή όταν ήταν πρωθυπουργός ο κ. Αλέξης Τσίπρας.