ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπυράκη: Να δώσει ο κ. Τσίπρας εξηγήσεις για το σκάνδαλο της οικογένειάς του

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2018, 14:53 / Ανανεώθηκε 18 Ιουλίου 2018, 14:19
Σπυράκη: Να δώσει ο κ. Τσίπρας εξηγήσεις για το σκάνδαλο της οικογένειάς του
Facebook Twitter Whatsapp

Επιμένει η Νέα Δημοκρατία για την ενημερότητα της εταιρείας του αδελφού του πρωθυπουργού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επανέρχεται η Νέα Δημοκρατία στο θέμα της ενημερότητας της εταιρείας του αδερφού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τη Μαρία Σπυράκη να εξαπολύει νέα επίθεση.

Η κ. Σπυράκη, σε δήλωσή της υπενθυμίζει τα έγγραφα που έφερε χθες, Τρίτη, στη δημοσιότητα η ΝΔ τονίζοντας πως το κόμμα απέδειξε με «αδιάσειστα στοιχεία ότι τα μέλη της οικογένειας Τσίπρα επιχείρησαν με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα να πάρουν έργο του δημοσίου ύψους 1,1 εκατομμυρίων ευρώ». Στη συνέχεια απευθύνει την εξής ερώτηση: «Γιατί δεν δικάστηκαν όπως ο νόμος ορίζει γι’ αυτές τις περιπτώσεις;».

«Εξηγήσεις για το σκάνδαλο της οικογένειάς του οφείλει, πλέον, να δώσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός», καταλήξει η κ. Σπυράκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ και τα έγγραφα που τη συνόδευαν και η οποία αφορούσε τις δραστηριότητες της εταιρείας της οικογένειας Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «συκοφαντικό λιβελλογράφημα».

«Η ΝΔ εξέδωσε μια ανακοίνωση που στην κυριολεξία είναι για ποινικό δικαστήριο. Ήταν ένα συκοφαντικό λιβελλογράφημα», είχε τονίσει μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Σε συνεργασία με ένα συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, η ΝΔ προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα σε αυτό το σκοτάδι» πρόσθεσε και απέκρουσε ως «ψευδείς», «ανυπόστατες» και «συκοφαντικές» τις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 

Διαβάστε επίσης:

►Η… Δίοδος Τσίπρα που οδηγεί στην έξοδο και οι καταγγελίες ΝΔ για πολιτικοδικαστικό σκάνδαλο

►Τζανακόπουλος για την εταιρεία του αδελφού Τσίπρα: «Η ανακοίνωση της ΝΔ είναι για ποινικό δικαστήριο»

™Νέα επίθεση ΝΔ για την ενημερότητα της εταιρείας του αδελφού του Αλ. Τσίπρα